Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hummus s pastou tahini

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Hummus s pastou tahini

Co budete potřebovat

400g konzerva cizrny, slitá
3 lžíce tahini (sezamová pasta)
3 lžíce citronové šťávy
½ lžičky římského kmínu, mletého
1 stroužek česneku, prolisovaný
sůl
čerstvě mletý pepř
2 lžíce panenského olivového oleje + na zakapání
1 lžíce petrželky, nasekané
libanonské placky

Jak na to?

Všechny suroviny s výjimkou petrželky umixujte do hladké pasty. Pokud je směs příliš hustá, nařeďte ji trochou vody nebo tekutinou, kterou jste slili z cizrny. Nakonec přidejte petrželku a rozmixujte ji pouze několika pulsy.

Hummus přesuňte do servírovací misky a pokapejte olivovým olejem. Podávejte ho s libanonskými plackami, opečenými nasucho v pánvi nebo troubě a nakrájenými na proužky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hummus s pastou tahini

Příloha Snadné Petržel kadeřavá Magazín 4/2016 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 4 (15)

Co budete potřebovat

400g konzerva cizrny, slitá
3 lžíce tahini (sezamová pasta)
3 lžíce citronové šťávy
½ lžičky římského kmínu, mletého
1 stroužek česneku, prolisovaný
sůl
čerstvě mletý pepř
2 lžíce panenského olivového oleje + na zakapání
1 lžíce petrželky, nasekané
libanonské placky

Jak na to?

Všechny suroviny s výjimkou petrželky umixujte do hladké pasty. Pokud je směs příliš hustá, nařeďte ji trochou vody nebo tekutinou, kterou jste slili z cizrny. Nakonec přidejte petrželku a rozmixujte ji pouze několika pulsy.

Hummus přesuňte do servírovací misky a pokapejte olivovým olejem. Podávejte ho s libanonskými plackami, opečenými nasucho v pánvi nebo troubě a nakrájenými na proužky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty