Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hruškovo-jablečný koláč

Další recepty a články

Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy

Hruškovo-jablečný koláč

Co budete potřebovat

Na koláč
130 g másla, změklého
70 g moučkového cukru
3 vejce
120 g polohrubé mouky
½ sáčku kypřicího prášku do pečiva
1 sáček pudinkového prášku
(mandlového, vanilkového)
2 malá jablka, oloupaná a nakrájená
na kousky
1 velká hruška (nebo 2 malé),
oloupaná a nakrájená na kousky
130 g brusinkového kompotu
Na drobenku
70 g másla, nakrájeného
50 g krupicového cukru
80–100 g polohrubé mouky
30 g mletého máku

Jak na to?

Troubu předehřejte na 160 °C. Změklé máslo utřete s cukrem a vejci do světlé pěny, pak přidejte mouku smíchanou s kypřicím a pudinkovým práškem. Těsto nalijte do koláčové formy a posypte nakrájenými jablky a hruškou. Dejte na 10 minut do trouby.
Mezitím smíchejte suroviny na drobenku a dobře promněte. Koláč vyndejte po 10 minutách z trouby, lžící naneste na povrch kopečky brusinkového kompotu a posypte připravenou drobenkou. Vraťte do trouby a pečte ještě 25 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hruškovo-jablečný koláč

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 4 (19)

Co budete potřebovat

Na koláč
130 g másla, změklého
70 g moučkového cukru
3 vejce
120 g polohrubé mouky
½ sáčku kypřicího prášku do pečiva
1 sáček pudinkového prášku
(mandlového, vanilkového)
2 malá jablka, oloupaná a nakrájená
na kousky
1 velká hruška (nebo 2 malé),
oloupaná a nakrájená na kousky
130 g brusinkového kompotu
Na drobenku
70 g másla, nakrájeného
50 g krupicového cukru
80–100 g polohrubé mouky
30 g mletého máku

Jak na to?

Troubu předehřejte na 160 °C. Změklé máslo utřete s cukrem a vejci do světlé pěny, pak přidejte mouku smíchanou s kypřicím a pudinkovým práškem. Těsto nalijte do koláčové formy a posypte nakrájenými jablky a hruškou. Dejte na 10 minut do trouby.
Mezitím smíchejte suroviny na drobenku a dobře promněte. Koláč vyndejte po 10 minutách z trouby, lžící naneste na povrch kopečky brusinkového kompotu a posypte připravenou drobenkou. Vraťte do trouby a pečte ještě 25 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy

Inspirujte se podobnými recepty