Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Hrstková  polévka  s tempehem

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za...
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se...
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová...
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s...
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Hrstková polévka s tempehem

Co budete potřebovat

100 g červených fazolí NP Bio
100 g bílých fazolí NP Bio
100 g cizrny NP Bio
100 g zelené čočky NP Bio
1 žlutá cibule NP Bio
3 stroužky česneku NP Bio
2 mrkve NP Bio
2 petržele
2 lžíce řepkového oleje
2 lžičky mleté sladké papriky
1 lžička mletého kmínu
2 bobkové listy
2 lžíce rajčatového protlaku
1 kostka zeleninového bujónu NP Bio
1 lžička sušené majoránky
sůl
pepř
4 snítky čerstvé petržele

Jak na to?

1. Den před přípravou polévky všechny luštěniny propláchněte, každou zvlášť vsypte do misky a zalijte vodou. Nechte přes noc namáčet.

2. Druhý den vodu slijte.

3. Cibuli, česnek, mrkev a petržel oloupejte. Cibuli a česnek nakrájejte najemno, mrkev s petrželí na plátky a dejte stranou.

4. V hrnci rozehřejte olej. Orestujte cibuli s česnekem. Pak vmíchejte připravené luštěniny, papriku, kmín, bobkový list, protlak a zalijte 750 ml zeleninového vývaru, který připravte z bio bujónu. Vařte 45 minut na mírném ohni.

5. Do polévky vložte všechnu zbylou zeleninu, majoránku, sůl a pepř dle chuti. Vařte dalších 15 minut do změknutí zeleniny.

6. Polévku podávejte s čerstvou petrželkou a celozrnným pečivem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hrstková polévka s tempehem

Polévka Snadné Polévky Něco lehkého Vegetariánské Bez laktózy Magazín 10/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

100 g červených fazolí NP Bio
100 g bílých fazolí NP Bio
100 g cizrny NP Bio
100 g zelené čočky NP Bio
1 žlutá cibule NP Bio
3 stroužky česneku NP Bio
2 mrkve NP Bio
2 petržele
2 lžíce řepkového oleje
2 lžičky mleté sladké papriky
1 lžička mletého kmínu
2 bobkové listy
2 lžíce rajčatového protlaku
1 kostka zeleninového bujónu NP Bio
1 lžička sušené majoránky
sůl
pepř
4 snítky čerstvé petržele

Jak na to?

1. Den před přípravou polévky všechny luštěniny propláchněte, každou zvlášť vsypte do misky a zalijte vodou. Nechte přes noc namáčet.

2. Druhý den vodu slijte.

3. Cibuli, česnek, mrkev a petržel oloupejte. Cibuli a česnek nakrájejte najemno, mrkev s petrželí na plátky a dejte stranou.

4. V hrnci rozehřejte olej. Orestujte cibuli s česnekem. Pak vmíchejte připravené luštěniny, papriku, kmín, bobkový list, protlak a zalijte 750 ml zeleninového vývaru, který připravte z bio bujónu. Vařte 45 minut na mírném ohni.

5. Do polévky vložte všechnu zbylou zeleninu, majoránku, sůl a pepř dle chuti. Vařte dalších 15 minut do změknutí zeleniny.

6. Polévku podávejte s čerstvou petrželkou a celozrnným pečivem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Inspirujte se podobnými recepty