
Hravý velikonoční beránek a zajíček
Beránka můžete zdobit i čokoládovou polevou nebo jen pocukrovat. Nejlépe chutná druhý den, ale většinou padne za oběť sladkým chutím hned po upečení.

Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Velikonoce
Dezert
Ingredience
Složení 8 porcí
- Máslo 210 g
- Vejce 3 ks
- Cukr vanilkový 1 ks
- Cukr krupicový 160 g
- Citronová kůra BIO 1 člž
- Kypřící prášek 1,5 člž
- Sůl
- Mouka hladká 270 g
- Strouhanka 2 plž
- Vaječný bílek 3 ks
- Cukr moučkový 180 g
- Citronová šťáva 15 ml
- Máslo 210 g
- Vejce 3 ks
- Cukr vanilkový 1 ks
- Cukr krupicový 160 g
- Citronová kůra BIO 1 člž
- Kypřící prášek 1,5 člž
- Sůl
- Mouka hladká 270 g
- Strouhanka 2 plž
- Vaječný bílek 3 ks
- Cukr moučkový 180 g
- Citronová šťáva 15 ml


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.