Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Hrášková polévka s koprem a petrželkou

Hrášková polévka s koprem a petrželkou

Ingredience

220 g mraženého hrášku
hrst hladkolisté petržele, nasekané
1 avokádo, oloupané a nakrájené na kousky
2 lžíce nasekaného kopru
1 stroužek česneku
šťáva z jednoho citronu
1 lžíce olivového oleje
360 ml teplé vody
½ lžičky růžové himálajské soli
čerstvě mletý pepř
NA OZDOBU
½ avokáda, nakrájeného na kostičky
hrst hrášku
sůl
snítky kopru

Postup přípravy

Hrášek nechte rozmrazit. Pak ho se všemi surovinami na polévku kromě soli a pepře rozmixujte dohladka. Dochuťte solí a pepřem a polévku ohřejte v rendlíku. Rozdělte do misek, ozdobte a podávejte.

Pomohl vám recept?
7hodnocení4

Další videorecepty