Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Hovězí vývar

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za...
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se...
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová...
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s...
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Hovězí vývar

Co budete potřebovat

500 g hovězího masa na polévku Albert
50 g cibule
200 g celeru
150 g mrkve
100 g petržele
2 stroužky česneku Nature’s Promise Bio
2 stonky řapíkatého
celeru
2 litry vody
1 bobkový list
8 kuliček nového koření
10 kuliček pepře

Jak na to?

1. Zeleninu důkladně omyjte, ale neloupejte. Na cibuli nechte 1 vrstvu zlaté slupky. Celer nakrájejte na větší kusy, ostatní zeleninu nechte v celku.
2. Zeleninu a maso vložte do pekáče. Pečte 20 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
3. Vše přesuňte do velkého hrnce.
4. Zalijte vodou, přisypte koření a přiveďte k varu. Poté ztlumte plamen na velmi nízký stupeň a nechte mírně probublávat alespoň 3 hodiny. Občas posbírejte pěnu z povrchu.
5. Obsah hrnce přeceďte přes jemný cedník, abyste získali čistý vývar. Maso rozeberte, můžete ho použít například do polévky.
6. Hotový vývar, který ihned nespotřebujete, vlijte do silikonových forem na led a zamrazte. Vydrží vám 3 měsíce. Pokud vývar zavaříte do sklenic, můžete ho používat až jeden rok.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí vývar

Polévka Velmi snadné Polévky Bezlepkové Bez laktózy Magazín 1/2020 Počet porcí: 6
Průměrné hodnocení 5 (4)
POLÉVKA je grunt. Nový rok přináší i zbrusu novou kapitolu ve vašem Albert magazínu. Krok za krokem vás provede základními kuchařskými postupy, tipy a triky. Příprava vývaru není složitá, ale potřebuje čas. Skvěle při tom zužitkujete suroviny, které vám zbyly v kuchyni. Uvařte si ho na zimní měsíce do zásoby.

Co budete potřebovat

500 g hovězího masa na polévku Albert
50 g cibule
200 g celeru
150 g mrkve
100 g petržele
2 stroužky česneku Nature’s Promise Bio
2 stonky řapíkatého
celeru
2 litry vody
1 bobkový list
8 kuliček nového koření
10 kuliček pepře

Jak na to?

1. Zeleninu důkladně omyjte, ale neloupejte. Na cibuli nechte 1 vrstvu zlaté slupky. Celer nakrájejte na větší kusy, ostatní zeleninu nechte v celku.
2. Zeleninu a maso vložte do pekáče. Pečte 20 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
3. Vše přesuňte do velkého hrnce.
4. Zalijte vodou, přisypte koření a přiveďte k varu. Poté ztlumte plamen na velmi nízký stupeň a nechte mírně probublávat alespoň 3 hodiny. Občas posbírejte pěnu z povrchu.
5. Obsah hrnce přeceďte přes jemný cedník, abyste získali čistý vývar. Maso rozeberte, můžete ho použít například do polévky.
6. Hotový vývar, který ihned nespotřebujete, vlijte do silikonových forem na led a zamrazte. Vydrží vám 3 měsíce. Pokud vývar zavaříte do sklenic, můžete ho používat až jeden rok.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Dýňová polévka za pár minut
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Čočková polévka se zeleninou
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Krémová špenátová polévka
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem
Rajčatová polévka s tymiánem

Inspirujte se podobnými recepty