Hovězí vývar
Ingredience
500 g | hovězího masa na polévku Albert |
50 g | cibule |
200 g | celeru |
150 g | mrkve |
100 g | petržele |
2 | stroužky česneku Nature’s Promise Bio |
2 | stonky řapíkatého |
celeru | |
2 | litry vody |
1 | bobkový list |
8 | kuliček nového koření |
10 | kuliček pepře |
Postup přípravy
1. Zeleninu důkladně omyjte, ale neloupejte. Na cibuli nechte 1 vrstvu zlaté slupky. Celer nakrájejte na větší kusy, ostatní zeleninu nechte v celku.
2. Zeleninu a maso vložte do pekáče. Pečte 20 minut v troubě vyhřáté na 180 °C.
3. Vše přesuňte do velkého hrnce.
4. Zalijte vodou, přisypte koření a přiveďte k varu. Poté ztlumte plamen na velmi nízký stupeň a nechte mírně probublávat alespoň 3 hodiny. Občas posbírejte pěnu z povrchu.
5. Obsah hrnce přeceďte přes jemný cedník, abyste získali čistý vývar. Maso rozeberte, můžete ho použít například do polévky.
6. Hotový vývar, který ihned nespotřebujete, vlijte do silikonových forem na led a zamrazte. Vydrží vám 3 měsíce. Pokud vývar zavaříte do sklenic, můžete ho používat až jeden rok.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY