Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

kebab:
600 g výrobku z mletého hovězího masa
1 vejce
1 lžíce polenty
2 lžíce oleje
1 lžíce
dip:
200 ml řeckého jogurtu
2 stroužky česneku
hrst jemně sekané hladkolisté petržele
1 lžička jemně sekané máty
sůl jemně sekané hladkolisté petržele
1/4 lžičky římského kmínu
trocha mletého černého pepře
1 lžička mořské soli

Postup přípravy

Mleté maso s vejcem, polentou, olejem, petrželkou a kořením pečlivě promíchejte a nechte 20 minut odležet.
Rozdělte si maso na osm stejných dílů a pro každého vyrobte dva špízy. Masové šišky napíchněte na špejli a dejte grilovat.
Dip připravte smícháním jogurtu, pasírovaného česneku a bylinek. Dosolte podle libosti.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty