
Hovězí roládky se špenátem a slaninou
Toto jsou nové hity z Albertovy top 20 na gril. Nalaďte se na tu správnou vlnu chuti, na které s Albertem pojedete celou grilovací sezonu. Že máte malý balkon nebo terasu a grilovačky tam nejsou žádná hitparáda? Stačí jen dávka inspirace, pár bedýnek nebo palet a i s malým rozpočtem vykouzlíte dámský romantický sedánek, pořádnou pánskou rockovou jízdu nebo rodinné BBQ na barevné reggae vlně.
Postup přípravy
1. Hovězí zadní plátky rozklepejte na širší placku o výšce 3 mm. Potřete je z vnitřní strany hořčicí. Na ni rozložte plátky slaniny a pak vrstvičku baby špenátu. Celý plátek zarolujte na dlouhou úzkou roládu, osolte a opepřete.
2. Rolády rozkrojte na 2cm plátky. Špejle namočte do vody a plátky rolády propíchněte tak, aby byl řez hezky vidět. Na jednu špejli dejte maximálně 3 kusy.
3. Připravené rolády opékejte na rozpáleném grilu 6 minut z každé strany. Díky slanině nemusíte maso potírat olejem.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod