1
Hovězí zadní plátky rozklepejte na širší placku o výšce 3 mm. Potřete je z vnitřní strany hořčicí. Na ni rozložte plátky slaniny a pak vrstvičku baby špenátu. Celý plátek zarolujte na dlouhou úzkou roládu, osolte a opepřete.
2
Rolády rozkrojte na 2cm plátky. Špejle namočte do vody a plátky rolády propíchněte tak, aby byl řez hezky vidět. Na jednu špejli dejte maximálně 3 kusy.
3
Připravené rolády opékejte na rozpáleném grilu 6 minut z každé strany. Díky slanině nemusíte maso potírat olejem.
1
Hovězí zadní plátky rozklepejte na širší placku o výšce 3 mm. Potřete je z vnitřní strany hořčicí. Na ni rozložte plátky slaniny a pak vrstvičku baby špenátu. Celý plátek zarolujte na dlouhou úzkou roládu, osolte a opepřete.
2
Rolády rozkrojte na 2cm plátky. Špejle namočte do vody a plátky rolády propíchněte tak, aby byl řez hezky vidět. Na jednu špejli dejte maximálně 3 kusy.
3
Připravené rolády opékejte na rozpáleném grilu 6 minut z každé strany. Díky slanině nemusíte maso potírat olejem.