Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Hovězí roládky se špenátem a slaninou

Hovězí roládky se špenátem a slaninou

Toto jsou nové hity z Albertovy top 20 na gril. Nalaďte se na tu správnou vlnu chuti, na které s Albertem pojedete celou grilovací sezonu. Že máte malý balkon nebo terasu a grilovačky tam nejsou žádná hitparáda? Stačí jen dávka inspirace, pár bedýnek nebo palet a i s malým rozpočtem vykouzlíte dámský romantický sedánek, pořádnou pánskou rockovou jízdu nebo rodinné BBQ na barevné reggae vlně.

Ingredience

500 g hovězích zadních plátků
2 lžíce plnotučné hořčice
200 g plátků slaniny
100 g baby špenátu
sůl, pepř

Postup přípravy

1. Hovězí zadní plátky rozklepejte na širší placku o výšce 3 mm. Potřete je z vnitřní strany hořčicí. Na ni rozložte plátky slaniny a pak vrstvičku baby špenátu. Celý plátek zarolujte na dlouhou úzkou roládu, osolte a opepřete.

2. Rolády rozkrojte na 2cm plátky. Špejle namočte do vody a plátky rolády propíchněte tak, aby byl řez hezky vidět. Na jednu špejli dejte maximálně 3 kusy.

3. Připravené rolády opékejte na rozpáleném grilu 6 minut z každé strany. Díky slanině nemusíte maso potírat olejem.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty