Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Hovězí roládky se špenátem a slaninou

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Hovězí roládky se špenátem a slaninou

Co budete potřebovat

500 g hovězích zadních plátků
2 lžíce plnotučné hořčice
200 g plátků slaniny
100 g baby špenátu
sůl, pepř

Jak na to?

1. Hovězí zadní plátky rozklepejte na širší placku o výšce 3 mm. Potřete je z vnitřní strany hořčicí. Na ni rozložte plátky slaniny a pak vrstvičku baby špenátu. Celý plátek zarolujte na dlouhou úzkou roládu, osolte a opepřete.

2. Rolády rozkrojte na 2cm plátky. Špejle namočte do vody a plátky rolády propíchněte tak, aby byl řez hezky vidět. Na jednu špejli dejte maximálně 3 kusy.

3. Připravené rolády opékejte na rozpáleném grilu 6 minut z každé strany. Díky slanině nemusíte maso potírat olejem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí roládky se špenátem a slaninou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Bezlepkové Bez laktózy Magazín 5/2021 Počet porcí: 4
(0)
Toto jsou nové hity z Albertovy top 20 na gril. Nalaďte se na tu správnou vlnu chuti, na které s Albertem pojedete celou grilovací sezonu. Že máte malý balkon nebo terasu a grilovačky tam nejsou žádná hitparáda? Stačí jen dávka inspirace, pár bedýnek nebo palet a i s malým rozpočtem vykouzlíte dámský romantický sedánek, pořádnou pánskou rockovou jízdu nebo rodinné BBQ na barevné reggae vlně.

Co budete potřebovat

500 g hovězích zadních plátků
2 lžíce plnotučné hořčice
200 g plátků slaniny
100 g baby špenátu
sůl, pepř

Jak na to?

1. Hovězí zadní plátky rozklepejte na širší placku o výšce 3 mm. Potřete je z vnitřní strany hořčicí. Na ni rozložte plátky slaniny a pak vrstvičku baby špenátu. Celý plátek zarolujte na dlouhou úzkou roládu, osolte a opepřete.

2. Rolády rozkrojte na 2cm plátky. Špejle namočte do vody a plátky rolády propíchněte tak, aby byl řez hezky vidět. Na jednu špejli dejte maximálně 3 kusy.

3. Připravené rolády opékejte na rozpáleném grilu 6 minut z každé strany. Díky slanině nemusíte maso potírat olejem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty