
Hovězí queensland steak s pálivými bylinkami

Velmi snadné
16-30 minut
4/5
Česká
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Česnek 4 strouž.
- Sůl 1 plž
- Pepř 1 člž
- Pepř kajenský 1 člž
- Tymián čerstvý 1 plž
- Rozmarýn čerstvý 1 plž
- Šalvěj sušená 1 člž
- Hovězí steak Queensland 4 ks
- Olej slunečnicový
- Česnek 4 strouž.
- Sůl 1 plž
- Pepř 1 člž
- Pepř kajenský 1 člž
- Tymián čerstvý 1 plž
- Rozmarýn čerstvý 1 plž
- Šalvěj sušená 1 člž
- Hovězí steak Queensland 4 ks
- Olej slunečnicový
Příprava
- 1Česnek utřete se solí a poté přidejte pepř a nasekané bylinky. Hovězí queensland steaky lehce poklepejte dlaní a po obou stranách důkladně vetřete bylinkovou směs, doslova ji vpracujte do masa.
- 2Na těžkou pánev se silným dnem vložte připravené maso potřené olejem a opečte z obou stran, podle toho, jak propečený steak chcete mít (viz strana 25). Po upečení je vhodné nechat maso chvíli odpočívat na talíři, který zakryjete alobalem.
- 1Česnek utřete se solí a poté přidejte pepř a nasekané bylinky. Hovězí queensland steaky lehce poklepejte dlaní a po obou stranách důkladně vetřete bylinkovou směs, doslova ji vpracujte do masa.
- 2Na těžkou pánev se silným dnem vložte připravené maso potřené olejem a opečte z obou stran, podle toho, jak propečený steak chcete mít (viz strana 25). Po upečení je vhodné nechat maso chvíli odpočívat na talíři, který zakryjete alobalem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.