×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Hovězí pečeně s černým česnekem a rozmarýnovou polentou

Další recepty a články

Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa...
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Marinovaná hovězí žebra
Marinovaná hovězí...
Marinovaná hovězí žebra
Marinovaná hovězí žebra

Hovězí pečeně s černým česnekem a rozmarýnovou polentou

Co budete potřebovat

2 balení Sous vide hovězí pečeně s černým česnekem
500 g zelených fazolek
sůl
2 svazky ředkviček
2 lžíce oleje
2 stroužky česneku
200 g polenty
50 g másla
1 lžíce čerstvého rozmarýnu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Maso vyjměte z krabičky a v neporušeném igelitovém sáčku vložte do trouby a pečte 20 minut. Poté odstřihněte horní roh a opatrně vyjměte hotovou pečeni.
Fazolkám odkrojte stopku a případně překrojte dlouhé lusky. Vložte do hrnce s vařící osolenou vodou a vařte 4–5 minut. Poté fazolky slijte a ihned je propláchněte studenou vodou.
Ředkvičky očistěte a rozčtvrťte. Na pánvi rozehřejte olej a orestujte na něm fazolky, ředkvičky a nakrájený česnek.
Polentu připravte podle návodu. Ke konci vaření vmíchejte máslo, nasekaný rozmarýn a osolte.

Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí pečeně s černým česnekem a rozmarýnovou polentou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Magazín 2/2018
(0)
Už jste vyzkoušeli černý česnek? Není to nová odrůda, ale speciální úprava. Takto zpracovaný česnek ztmavne a jeho chuť se zjemní. Na tuhle pečeni můžete s klidem pozvat důležité hosty, jemné maso a bohatá příloha jsou pro velkou hostinu jako dělané.

Co budete potřebovat

2 balení Sous vide hovězí pečeně s černým česnekem
500 g zelených fazolek
sůl
2 svazky ředkviček
2 lžíce oleje
2 stroužky česneku
200 g polenty
50 g másla
1 lžíce čerstvého rozmarýnu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Maso vyjměte z krabičky a v neporušeném igelitovém sáčku vložte do trouby a pečte 20 minut. Poté odstřihněte horní roh a opatrně vyjměte hotovou pečeni.
Fazolkám odkrojte stopku a případně překrojte dlouhé lusky. Vložte do hrnce s vařící osolenou vodou a vařte 4–5 minut. Poté fazolky slijte a ihned je propláchněte studenou vodou.
Ředkvičky očistěte a rozčtvrťte. Na pánvi rozehřejte olej a orestujte na něm fazolky, ředkvičky a nakrájený česnek.
Polentu připravte podle návodu. Ke konci vaření vmíchejte máslo, nasekaný rozmarýn a osolte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Kuřecí prsa s pečenou mrkví
Marinovaná hovězí žebra
Marinovaná hovězí žebra
Marinovaná hovězí žebra
Marinovaná hovězí žebra

Inspirujte se podobnými recepty