
Hovězí pečeně s černým česnekem a rozmarýnovou polentou
Už jste vyzkoušeli černý česnek? Není to nová odrůda, ale speciální úprava. Takto zpracovaný česnek ztmavne a jeho chuť se zjemní. Na tuhle pečeni můžete s klidem pozvat důležité hosty, jemné maso a bohatá příloha jsou pro velkou hostinu jako dělané.

Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Sous Vide
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 640 g
- Fazolky zelené 500 g
- Sůl
- Polenta 200 g
- Ředkvičky 20 ks
- Olej slunečnicový 2 plž
- Rozmarýn čerstvý 1 plž
- Česnek 2 strouž.
- Máslo 50 g
- Hovězí pečeně sous-vide s černým česnekem 640 g
- Fazolky zelené 500 g
- Sůl
- Polenta 200 g
- Ředkvičky 20 ks
- Olej slunečnicový 2 plž
- Rozmarýn čerstvý 1 plž
- Česnek 2 strouž.
- Máslo 50 g


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.