×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hovězí pečeně s černým česnekem a rozmarýnovou polentou

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Hovězí pečeně s černým česnekem a rozmarýnovou polentou

Co budete potřebovat

2 balení Sous vide hovězí pečeně s černým česnekem
500 g zelených fazolek
sůl
2 svazky ředkviček
2 lžíce oleje
2 stroužky česneku
200 g polenty
50 g másla
1 lžíce čerstvého rozmarýnu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Maso vyjměte z krabičky a v neporušeném igelitovém sáčku vložte do trouby a pečte 20 minut. Poté odstřihněte horní roh a opatrně vyjměte hotovou pečeni.
Fazolkám odkrojte stopku a případně překrojte dlouhé lusky. Vložte do hrnce s vařící osolenou vodou a vařte 4–5 minut. Poté fazolky slijte a ihned je propláchněte studenou vodou.
Ředkvičky očistěte a rozčtvrťte. Na pánvi rozehřejte olej a orestujte na něm fazolky, ředkvičky a nakrájený česnek.
Polentu připravte podle návodu. Ke konci vaření vmíchejte máslo, nasekaný rozmarýn a osolte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí pečeně s černým česnekem a rozmarýnovou polentou

Hlavní chod Velmi snadné Maso Magazín 2/2018 Počet porcí: 4
(0)
Už jste vyzkoušeli černý česnek? Není to nová odrůda, ale speciální úprava. Takto zpracovaný česnek ztmavne a jeho chuť se zjemní. Na tuhle pečeni můžete s klidem pozvat důležité hosty, jemné maso a bohatá příloha jsou pro velkou hostinu jako dělané.

Co budete potřebovat

2 balení Sous vide hovězí pečeně s černým česnekem
500 g zelených fazolek
sůl
2 svazky ředkviček
2 lžíce oleje
2 stroužky česneku
200 g polenty
50 g másla
1 lžíce čerstvého rozmarýnu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 180 °C.
Maso vyjměte z krabičky a v neporušeném igelitovém sáčku vložte do trouby a pečte 20 minut. Poté odstřihněte horní roh a opatrně vyjměte hotovou pečeni.
Fazolkám odkrojte stopku a případně překrojte dlouhé lusky. Vložte do hrnce s vařící osolenou vodou a vařte 4–5 minut. Poté fazolky slijte a ihned je propláchněte studenou vodou.
Ředkvičky očistěte a rozčtvrťte. Na pánvi rozehřejte olej a orestujte na něm fazolky, ředkvičky a nakrájený česnek.
Polentu připravte podle návodu. Ke konci vaření vmíchejte máslo, nasekaný rozmarýn a osolte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty