Hovězí burgery
Ingredience
hamburgerová bulka | |
okurky | |
500 g | hovězí kýty, pomleté |
sůl a pepř | |
4 | plátky čedaru |
4 | hamburgerové housky |
4 | lžíce majonézy |
4 | listy římského salátu, zbavené košťálu |
4 | lžíce BBQ omáčky |
červená cibule, na kolečka | |
2 | rajčata, na kolečka |
3 | větší kyselé okurky, na tenká kolečka |
Postup přípravy
Maso osolte, opepřete, v rukou vytvarujte 4 stejnoměrné hamburgery a opečte nasucho z obou stran. Při opékání z druhé strany položte na maso plátek čedaru a nechte roztéct. Vnitřní strany housek rozpečte. Spodní část pomažte majonézou, rozložte salát, plátky rajčat, cibuli, přidejte maso, lžíci BBQ omáčky a okurky. Zaklopte vrchní částí housky a podávejte s červeným vínem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY