×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hovězí burger s ananasem

Další recepty a články

Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí...
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s...
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta

Hovězí burger s ananasem

Co budete potřebovat

60 ml kečupu
60 ml majonézy
1 lžička chilli pasty
600 g mletého hovězího masa
sůl
pepř
4 hamburgerové bulky se sezamem
4 plátky ananasu
1 lžíce slunečnicového oleje
4 velká vejce
4 listy salátu
2 rajčata

Jak na to?

Kečup smíchejte s majonézou a chilli pastou a dejte do chladu stranou. Mleté maso osolte a opepřete a pak z masa vlhkýma studenýma rukama vytvarujte 4 burgery. Všechny půlky rozříznutých bulek nasucho ogrilujte.
Plátky ananasu osušte a zlehka je potřete olejem. Pak je z obou stran ogrilujte, aby povrch lehce zkaramelizoval – trvá to asi 4 minuty. Poté ogrilujte rovněž burgery.
Z každého vejce usmažte volské oko. Spodní díly bulek potřete kečupovou majonézou, navrch dejte vždy po listu salátu, grilovaný ananas, burger, po dvou kolečkách rajčete a volské oko. Přiklopte horním dílem a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hovězí burger s ananasem

Hlavní chod Velmi snadné Americká Grilování Magazín 5/2014
Průměrné hodnocení 5 (4)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

60 ml kečupu
60 ml majonézy
1 lžička chilli pasty
600 g mletého hovězího masa
sůl
pepř
4 hamburgerové bulky se sezamem
4 plátky ananasu
1 lžíce slunečnicového oleje
4 velká vejce
4 listy salátu
2 rajčata

Jak na to?

Kečup smíchejte s majonézou a chilli pastou a dejte do chladu stranou. Mleté maso osolte a opepřete a pak z masa vlhkýma studenýma rukama vytvarujte 4 burgery. Všechny půlky rozříznutých bulek nasucho ogrilujte.
Plátky ananasu osušte a zlehka je potřete olejem. Pak je z obou stran ogrilujte, aby povrch lehce zkaramelizoval – trvá to asi 4 minuty. Poté ogrilujte rovněž burgery.
Z každého vejce usmažte volské oko. Spodní díly bulek potřete kečupovou majonézou, navrch dejte vždy po listu salátu, grilovaný ananas, burger, po dvou kolečkách rajčete a volské oko. Přiklopte horním dílem a podávejte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pikantní kuřecí křídla
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Pečené brambory s fazolkami a...
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta
Nejlepší vánoční krůta

Inspirujte se podobnými recepty