Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

60 ml kečupu
60 ml majonézy
1 lžička chilli pasty
600 g mletého hovězího masa
sůl
pepř
4 hamburgerové bulky se sezamem
4 plátky ananasu
1 lžíce slunečnicového oleje
4 velká vejce
4 listy salátu
2 rajčata

Postup přípravy

Kečup smíchejte s majonézou a chilli pastou a dejte do chladu stranou. Mleté maso osolte a opepřete a pak z masa vlhkýma studenýma rukama vytvarujte 4 burgery. Všechny půlky rozříznutých bulek nasucho ogrilujte.
Plátky ananasu osušte a zlehka je potřete olejem. Pak je z obou stran ogrilujte, aby povrch lehce zkaramelizoval – trvá to asi 4 minuty. Poté ogrilujte rovněž burgery.
Z každého vejce usmažte volské oko. Spodní díly bulek potřete kečupovou majonézou, navrch dejte vždy po listu salátu, grilovaný ananas, burger, po dvou kolečkách rajčete a volské oko. Přiklopte horním dílem a podávejte.

Pomohl vám recept?
4hodnocení5

Další videorecepty