Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

8 tenkých plátků bagety
olivový olej na potření
mořská sůl a čerstvě namletý černý pepř
1–2 stroužky česneku
40 g másla
400 g hub – lesních hříbků, lišek, hnědých žampionů, přepůlených
2 větvičky rozmarýnu
1 vetší hrst šalvějových lístků
250 g mozzarelly, natrhané

Postup přípravy

1. Rozpalte gril na maximum. Plátky bagety potřete olivovým olejem, osolte a opepřete a pak je dvě až tri minuty opékejte dozlatova pod grilem. Potřete česnekem.
2. Máslo zahřejte ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem. Vsypte houby, rozmarýn, šalvěj, sůl, pepř a pět minut zprudka opékejte. Přidejte mozzarellu, dejte pod gril a nechte sýr dvě až tři minuty rozpustit. Servírujte s česnekovými tousty.

Pomohl vám recept?
6hodnocení5

Další videorecepty