Houby zapečené v mozzarelle a bylinkách
Ingredience
8 | tenkých plátků bagety |
olivový olej na potření | |
mořská sůl a čerstvě namletý černý pepř | |
1–2 | stroužky česneku |
40 g | másla |
400 g | hub – lesních hříbků, lišek, hnědých žampionů, přepůlených |
2 | větvičky rozmarýnu |
1 | vetší hrst šalvějových lístků |
250 g | mozzarelly, natrhané |
Postup přípravy
1. Rozpalte gril na maximum. Plátky bagety potřete olivovým olejem, osolte a opepřete a pak je dvě až tri minuty opékejte dozlatova pod grilem. Potřete česnekem.
2. Máslo zahřejte ve velké pánvi s nepřilnavým povrchem. Vsypte houby, rozmarýn, šalvěj, sůl, pepř a pět minut zprudka opékejte. Přidejte mozzarellu, dejte pod gril a nechte sýr dvě až tři minuty rozpustit. Servírujte s česnekovými tousty.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY