Houbové rizoto s nivou
Ingredience
1 | cibule |
1 | lžíce olivového oleje |
250 g | rýže |
250 g | hub |
700 ml | kuřecího vývaru |
½ | kelímku smetany ke šlehání |
80 g | nivy |
Postup přípravy
Cibulku osmažte dorůžova na oleji, přidejte rýži a krátce ji rovněž osmahněte, aby se obalila tukem. Přidejte pokrájené houby, zalijte částí vývaru, dle potřeby dolévejte a vařte do změknutí rýže. Nakonec přidejte smetanu smíchanou s nivou a ihned podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY