Houbová paštika
Ingredience
50 g | másla |
2 | šalotky |
1 | pórek |
2 | stroužky česneku |
200 g | hnědých žampionů AQ |
2 | lžičky hrubozrnné hořčice |
2 | lžíce zakysané smetany AQ |
3 | lžíce tymiánu AQ |
sůl AQ | |
1 | bageta |
polníček či rukola |
Postup přípravy
Máslo rozpusťte v pánvi, přidejte šalotky a chvíli je opékejte, pak vmíchejte jemně nasekaný pórek a opékejte, aby zavadl a změkl. Poté vmíchejte utřené stroužky česneku a po zhruba 2 minutách i jemně nasekané žampiony. Když jsou měkké, vmíchejte hořčici a smetanu a společně prohřejte. Nakonec vmíchejte tymián a dochuťte solí. Servírujte na opečených plátcích bagety spolu s polníčkem či rukolou.
Tip - V lednici, v uzavíratelné dóze, vydrží paštika dva tři dny.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY