×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hermelín pečený ve slanině

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou

Hermelín pečený ve slanině

Co budete potřebovat

4 hermelíny
16–18 tenkých dlouhých plátků snídaňové slaniny
4 větší snítky rozmarýnu (tak dlouhé, aby propíchly sýr skrz naskrz)
Na ořechové pesto:
25 g vlašských ořechů, nasucho opražených, nasekaných
malý svazek hladkolisté petrželky
1 stroužek česneku, rozmělněný
olivový olej
sůl
trocha citronové šťávy

Jak na to?

Nejprve udělejte ořechové pesto: ořechy, petržel a česnek dejte do robotu se sekacím nožem a vše rozmixujte. Postupně přilévejte olivový olej, abyste získali roztíratelnou hmotu. Podle chuti osolte a přidejte citronovou šťávu. Hermelíny horizontálně rozkrojte, spodní díly pomažte ořechovým pestem, přiklopte a každý zabalte minimálně do čtyř plátků slaniny. Protkněte snítkou rozmarýnu a ogrilujte nad doutnajícími uhlíky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hermelín pečený ve slanině

Velmi snadné Česká Chuťovky Pečení Rozmarýn , Petržel kadeřavá Magazín 7/2011
Průměrné hodnocení 4 (11)

Co budete potřebovat

4 hermelíny
16–18 tenkých dlouhých plátků snídaňové slaniny
4 větší snítky rozmarýnu (tak dlouhé, aby propíchly sýr skrz naskrz)
Na ořechové pesto:
25 g vlašských ořechů, nasucho opražených, nasekaných
malý svazek hladkolisté petrželky
1 stroužek česneku, rozmělněný
olivový olej
sůl
trocha citronové šťávy

Jak na to?

Nejprve udělejte ořechové pesto: ořechy, petržel a česnek dejte do robotu se sekacím nožem a vše rozmixujte. Postupně přilévejte olivový olej, abyste získali roztíratelnou hmotu. Podle chuti osolte a přidejte citronovou šťávu. Hermelíny horizontálně rozkrojte, spodní díly pomažte ořechovým pestem, přiklopte a každý zabalte minimálně do čtyř plátků slaniny. Protkněte snítkou rozmarýnu a ogrilujte nad doutnajícími uhlíky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou

Inspirujte se podobnými recepty