×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hamburger Dvouručák a okurková salsa

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Hamburger Dvouručák a okurková salsa

Co budete potřebovat

Burger:
1 balení hovězího burgersteaku Dvouručák
1 velké rajče
100 g tučného plátkového sýru
ledový salát
housky na burgery
Okurková salsa:
1 lžíce kopru
6 kyselých okurek
půl červené cibule
1 lžíce citrónové kůry
2 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

Nejprve si připravte okurkovou salsu. Okurky nechte okapat, a poté je nakrájejte nadrobno. Červenou cibuli nakrájejte najemno. Obojí vložte do misky nebo větší sklenice a přidejte kopr, citronovou kůru, citronovou šťávu a olej. Dochuťte solí a pepřem a pořádně promíchejte. Nechte odležet.

Již připravené burgery vložte na gril. Grilujte tak, aby uvnitř zůstaly šťavnaté, z každé strany postačí pár minut. Krátce před dokončením na ně položte z jedné strany plátek sýru, aby se rozpustil. Housky rozkrojte a opečte. Sestavte burger: na spodní část housky dejte okurkovou salsu, na ni maso se sýrem a na konec plátek ledového salátu a silnější kolečko rajčete. Na závěr přiklopte vrchní částí housky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hamburger Dvouručák a okurková salsa

Hlavní chod Velmi snadné Americká Maso Grilování Tip týdne
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

Burger:
1 balení hovězího burgersteaku Dvouručák
1 velké rajče
100 g tučného plátkového sýru
ledový salát
housky na burgery
Okurková salsa:
1 lžíce kopru
6 kyselých okurek
půl červené cibule
1 lžíce citrónové kůry
2 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

Nejprve si připravte okurkovou salsu. Okurky nechte okapat, a poté je nakrájejte nadrobno. Červenou cibuli nakrájejte najemno. Obojí vložte do misky nebo větší sklenice a přidejte kopr, citronovou kůru, citronovou šťávu a olej. Dochuťte solí a pepřem a pořádně promíchejte. Nechte odležet.

Již připravené burgery vložte na gril. Grilujte tak, aby uvnitř zůstaly šťavnaté, z každé strany postačí pár minut. Krátce před dokončením na ně položte z jedné strany plátek sýru, aby se rozpustil. Housky rozkrojte a opečte. Sestavte burger: na spodní část housky dejte okurkovou salsu, na ni maso se sýrem a na konec plátek ledového salátu a silnější kolečko rajčete. Na závěr přiklopte vrchní částí housky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Pečený pstruh s grilovanou...
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Gin Tonic
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...
Grilovaný losos se zeleninovým...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat