×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hamburger Dvouručák a okurková salsa

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Hamburger Dvouručák a okurková salsa

Co budete potřebovat

Burger:
1 balení hovězího burgersteaku Dvouručák
1 velké rajče
100 g tučného plátkového sýru
ledový salát
housky na burgery
Okurková salsa:
1 lžíce kopru
6 kyselých okurek
půl červené cibule
1 lžíce citrónové kůry
2 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

Nejprve si připravte okurkovou salsu. Okurky nechte okapat, a poté je nakrájejte nadrobno. Červenou cibuli nakrájejte najemno. Obojí vložte do misky nebo větší sklenice a přidejte kopr, citronovou kůru, citronovou šťávu a olej. Dochuťte solí a pepřem a pořádně promíchejte. Nechte odležet.

Již připravené burgery vložte na gril. Grilujte tak, aby uvnitř zůstaly šťavnaté, z každé strany postačí pár minut. Krátce před dokončením na ně položte z jedné strany plátek sýru, aby se rozpustil. Housky rozkrojte a opečte. Sestavte burger: na spodní část housky dejte okurkovou salsu, na ni maso se sýrem a na konec plátek ledového salátu a silnější kolečko rajčete. Na závěr přiklopte vrchní částí housky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hamburger Dvouručák a okurková salsa

Hlavní chod Velmi snadné Americká Maso Grilování Tip týdne , Rajče
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

Burger:
1 balení hovězího burgersteaku Dvouručák
1 velké rajče
100 g tučného plátkového sýru
ledový salát
housky na burgery
Okurková salsa:
1 lžíce kopru
6 kyselých okurek
půl červené cibule
1 lžíce citrónové kůry
2 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

Nejprve si připravte okurkovou salsu. Okurky nechte okapat, a poté je nakrájejte nadrobno. Červenou cibuli nakrájejte najemno. Obojí vložte do misky nebo větší sklenice a přidejte kopr, citronovou kůru, citronovou šťávu a olej. Dochuťte solí a pepřem a pořádně promíchejte. Nechte odležet.

Již připravené burgery vložte na gril. Grilujte tak, aby uvnitř zůstaly šťavnaté, z každé strany postačí pár minut. Krátce před dokončením na ně položte z jedné strany plátek sýru, aby se rozpustil. Housky rozkrojte a opečte. Sestavte burger: na spodní část housky dejte okurkovou salsu, na ni maso se sýrem a na konec plátek ledového salátu a silnější kolečko rajčete. Na závěr přiklopte vrchní částí housky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty