×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Hamburger Dvouručák a okurková salsa

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský...
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Hamburger Dvouručák a okurková salsa

Co budete potřebovat

Burger:
1 balení hovězího burgersteaku Dvouručák
1 velké rajče
100 g tučného plátkového sýru
ledový salát
housky na burgery
Okurková salsa:
1 lžíce kopru
6 kyselých okurek
půl červené cibule
1 lžíce citrónové kůry
2 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

Nejprve si připravte okurkovou salsu. Okurky nechte okapat, a poté je nakrájejte nadrobno. Červenou cibuli nakrájejte najemno. Obojí vložte do misky nebo větší sklenice a přidejte kopr, citronovou kůru, citronovou šťávu a olej. Dochuťte solí a pepřem a pořádně promíchejte. Nechte odležet.

Již připravené burgery vložte na gril. Grilujte tak, aby uvnitř zůstaly šťavnaté, z každé strany postačí pár minut. Krátce před dokončením na ně položte z jedné strany plátek sýru, aby se rozpustil. Housky rozkrojte a opečte. Sestavte burger: na spodní část housky dejte okurkovou salsu, na ni maso se sýrem a na konec plátek ledového salátu a silnější kolečko rajčete. Na závěr přiklopte vrchní částí housky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Hamburger Dvouručák a okurková salsa

Hlavní chod Velmi snadné Americká Maso Grilování Tip týdne , Rajče
Průměrné hodnocení 5 (2)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

Burger:
1 balení hovězího burgersteaku Dvouručák
1 velké rajče
100 g tučného plátkového sýru
ledový salát
housky na burgery
Okurková salsa:
1 lžíce kopru
6 kyselých okurek
půl červené cibule
1 lžíce citrónové kůry
2 lžíce citrónové šťávy
1 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

Nejprve si připravte okurkovou salsu. Okurky nechte okapat, a poté je nakrájejte nadrobno. Červenou cibuli nakrájejte najemno. Obojí vložte do misky nebo větší sklenice a přidejte kopr, citronovou kůru, citronovou šťávu a olej. Dochuťte solí a pepřem a pořádně promíchejte. Nechte odležet.

Již připravené burgery vložte na gril. Grilujte tak, aby uvnitř zůstaly šťavnaté, z každé strany postačí pár minut. Krátce před dokončením na ně položte z jedné strany plátek sýru, aby se rozpustil. Housky rozkrojte a opečte. Sestavte burger: na spodní část housky dejte okurkovou salsu, na ni maso se sýrem a na konec plátek ledového salátu a silnější kolečko rajčete. Na závěr přiklopte vrchní částí housky.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Vegetariánský cizrnový burger
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019