×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný pstruh v alobalu se zeleninou

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Grilovaný pstruh v alobalu se zeleninou

Tip do kuchyně

 

Ryby můžete upéct i v troubě, pokud není zrovna počasí nebo roční období na grilování. Takovou pochoutku si přece nemůžete upřít.

Co budete potřebovat

2 pstruzi
sůl
2 citrony, omyté, na tenké plátky
olivový olej
hrst mátových lístků
hrst pokrájené petrželky

Jak na to?

Grilovaný pstruh je skvělé a zdravé letní jídlo, které by nemělo chybět jednou za čas na žádném stole.

1) Ryby omyjte, osušte a ze všech stran osolte. Sůl vetřete i do břišní dutiny.

2) Z plátků citronů, olivového oleje, máty a petrželky vytvořte směs, kterou pstruhy naplňte.

3) Každou rybu zabalte do alobalu a grilujte zhruba 15 minut. Jako přílohu podávejte grilovanou zeleninu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný pstruh v alobalu se zeleninou

Hlavní chod Snadné Česká Něco lehkého Grilování Máta , Petržel kadeřavá Magazín 6/2014
Průměrné hodnocení 4 (5)

Tip do kuchyně

 

Ryby můžete upéct i v troubě, pokud není zrovna počasí nebo roční období na grilování. Takovou pochoutku si přece nemůžete upřít.

Co budete potřebovat

2 pstruzi
sůl
2 citrony, omyté, na tenké plátky
olivový olej
hrst mátových lístků
hrst pokrájené petrželky

Jak na to?

Grilovaný pstruh je skvělé a zdravé letní jídlo, které by nemělo chybět jednou za čas na žádném stole.

1) Ryby omyjte, osušte a ze všech stran osolte. Sůl vetřete i do břišní dutiny.

2) Z plátků citronů, olivového oleje, máty a petrželky vytvořte směs, kterou pstruhy naplňte.

3) Každou rybu zabalte do alobalu a grilujte zhruba 15 minut. Jako přílohu podávejte grilovanou zeleninu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty