
Grilovaný pstruh v alobalu se zeleninou
Postup přípravy
Grilovaný pstruh je skvělé a zdravé letní jídlo, které by nemělo chybět jednou za čas na žádném stole.
1) Ryby omyjte, osušte a ze všech stran osolte. Sůl vetřete i do břišní dutiny.
2) Z plátků citronů, olivového oleje, máty a petrželky vytvořte směs, kterou pstruhy naplňte.
3) Každou rybu zabalte do alobalu a grilujte zhruba 15 minut. Jako přílohu podávejte grilovanou zeleninu.
Pomohl vám recept?
13hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod