Grilovaný pstruh v alobalu se zeleninou
Ingredience
2 | pstruzi |
sůl | |
2 | citrony, omyté, na tenké plátky |
olivový olej | |
hrst mátových lístků | |
hrst pokrájené petrželky |
Postup přípravy
Grilovaný pstruh je skvělé a zdravé letní jídlo, které by nemělo chybět jednou za čas na žádném stole.
1) Ryby omyjte, osušte a ze všech stran osolte. Sůl vetřete i do břišní dutiny.
2) Z plátků citronů, olivového oleje, máty a petrželky vytvořte směs, kterou pstruhy naplňte.
3) Každou rybu zabalte do alobalu a grilujte zhruba 15 minut. Jako přílohu podávejte grilovanou zeleninu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY