×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný pstruh v alobalu se zeleninou

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Grilovaný pstruh v alobalu se zeleninou

Tip do kuchyně

 

Ryby můžete upéct i v troubě, pokud není zrovna počasí nebo roční období na grilování. Takovou pochoutku si přece nemůžete upřít.

Co budete potřebovat

2 pstruzi
sůl
2 citrony, omyté, na tenké plátky
olivový olej
hrst mátových lístků
hrst pokrájené petrželky

Jak na to?

Grilovaný pstruh je skvělé a zdravé letní jídlo, které by nemělo chybět jednou za čas na žádném stole.

1) Ryby omyjte, osušte a ze všech stran osolte. Sůl vetřete i do břišní dutiny.

2) Z plátků citronů, olivového oleje, máty a petrželky vytvořte směs, kterou pstruhy naplňte.

3) Každou rybu zabalte do alobalu a grilujte zhruba 15 minut. Jako přílohu podávejte grilovanou zeleninu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný pstruh v alobalu se zeleninou

Hlavní chod Snadné Česká Něco lehkého Grilování Máta , Petržel kadeřavá Magazín 6/2014
Průměrné hodnocení 4 (2)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Ryby můžete upéct i v troubě, pokud není zrovna počasí nebo roční období na grilování. Takovou pochoutku si přece nemůžete upřít.

Co budete potřebovat

2 pstruzi
sůl
2 citrony, omyté, na tenké plátky
olivový olej
hrst mátových lístků
hrst pokrájené petrželky

Jak na to?

Grilovaný pstruh je skvělé a zdravé letní jídlo, které by nemělo chybět jednou za čas na žádném stole.

1) Ryby omyjte, osušte a ze všech stran osolte. Sůl vetřete i do břišní dutiny.

2) Z plátků citronů, olivového oleje, máty a petrželky vytvořte směs, kterou pstruhy naplňte.

3) Každou rybu zabalte do alobalu a grilujte zhruba 15 minut. Jako přílohu podávejte grilovanou zeleninu.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.