×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný pstruh v alobalu se zeleninou

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Grilovaný pstruh v alobalu se zeleninou

Tip do kuchyně

 

Ryby můžete upéct i v troubě, pokud není zrovna počasí nebo roční období na grilování. Takovou pochoutku si přece nemůžete upřít.

Co budete potřebovat

2 pstruzi
sůl
2 citrony, omyté, na tenké plátky
olivový olej
hrst mátových lístků
hrst pokrájené petrželky

Jak na to?

Grilovaný pstruh je skvělé a zdravé letní jídlo, které by nemělo chybět jednou za čas na žádném stole.

1) Ryby omyjte, osušte a ze všech stran osolte. Sůl vetřete i do břišní dutiny.

2) Z plátků citronů, olivového oleje, máty a petrželky vytvořte směs, kterou pstruhy naplňte.

3) Každou rybu zabalte do alobalu a grilujte zhruba 15 minut. Jako přílohu podávejte grilovanou zeleninu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný pstruh v alobalu se zeleninou

Hlavní chod Snadné Česká Něco lehkého Grilování Magazín 6/2014
Průměrné hodnocení 4 (2)

Tip do kuchyně

 

Ryby můžete upéct i v troubě, pokud není zrovna počasí nebo roční období na grilování. Takovou pochoutku si přece nemůžete upřít.

Co budete potřebovat

2 pstruzi
sůl
2 citrony, omyté, na tenké plátky
olivový olej
hrst mátových lístků
hrst pokrájené petrželky

Jak na to?

Grilovaný pstruh je skvělé a zdravé letní jídlo, které by nemělo chybět jednou za čas na žádném stole.

1) Ryby omyjte, osušte a ze všech stran osolte. Sůl vetřete i do břišní dutiny.

2) Z plátků citronů, olivového oleje, máty a petrželky vytvořte směs, kterou pstruhy naplňte.

3) Každou rybu zabalte do alobalu a grilujte zhruba 15 minut. Jako přílohu podávejte grilovanou zeleninu.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Inspirujte se podobnými recepty