Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Grilovaný pstruh se salátem z grilované mrkve

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Grilovaný pstruh se salátem z grilované mrkve

Co budete potřebovat

8 mrkví s natí
1 lžíce medu
5 lžic olivového oleje Borges
sůl, pepř
4 pstruzi
1 bio citron
80 g rukoly
40 g fety
30 g piniových ořechů

Jak na to?

1. Omyté mrkve oloupejte, zbavte natě a dejte je stranou. V míse smíchejte med se 2 lžícemi olivového oleje, solí a pepřem. Mrkve podélně rozpulte, smíchejte s medovým olejem a grilujte z obou stran dozlatova.
2. Omyté pstruhy osušte papírovou utěrkou, potřete 2 lžícemi olivového oleje a ze všech stran osolte a opepřete. Dobře omytý citron rozkrojte, polovinu citronu pokrájejte na kolečka a ta vložte do dutiny ryby. Grilujte na rozehřátém grilu asi 6 minut z každé strany.
3. Na dresink smíchejte zbylý olivový olej se šťávou z půlky citronu, solí a pepřem. Omytou rukolu rozložte na servírovací talíř, navrch položte grilované mrkve, rozdrobte fetu a posypte piniovými oříšky. Zakápněte dresinkem a servírujte s grilovanou rybou. Ozdobte mrkvovou natí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný pstruh se salátem z grilované mrkve

Hlavní chod Snadné Ryby Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

8 mrkví s natí
1 lžíce medu
5 lžic olivového oleje Borges
sůl, pepř
4 pstruzi
1 bio citron
80 g rukoly
40 g fety
30 g piniových ořechů

Jak na to?

1. Omyté mrkve oloupejte, zbavte natě a dejte je stranou. V míse smíchejte med se 2 lžícemi olivového oleje, solí a pepřem. Mrkve podélně rozpulte, smíchejte s medovým olejem a grilujte z obou stran dozlatova.
2. Omyté pstruhy osušte papírovou utěrkou, potřete 2 lžícemi olivového oleje a ze všech stran osolte a opepřete. Dobře omytý citron rozkrojte, polovinu citronu pokrájejte na kolečka a ta vložte do dutiny ryby. Grilujte na rozehřátém grilu asi 6 minut z každé strany.
3. Na dresink smíchejte zbylý olivový olej se šťávou z půlky citronu, solí a pepřem. Omytou rukolu rozložte na servírovací talíř, navrch položte grilované mrkve, rozdrobte fetu a posypte piniovými oříšky. Zakápněte dresinkem a servírujte s grilovanou rybou. Ozdobte mrkvovou natí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty