Další recepty a články
Grilovaný pstruh s pohankou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Předehřejte troubu na 200 °C gril. Pstruhy osolte (i zevnitř), obalte v mouce a třikrát na bocích nařízněte. Zářezy vyplňte citrony a dutinu ryby tymiánem. Pak ryby rychle zprudka opečte v pánvi s olejem a na plechu vyloženém pečicím papírem vložte na 10 minut do trouby. Vychladlou pohanku promíchejte se všemi zbylými surovinami a zalijte dresinkem. Pstruha podávejte na lůžku z pohankového salátu, se sklenicí bílého vína.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Grilovaný pstruh s pohankou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Předehřejte troubu na 200 °C gril. Pstruhy osolte (i zevnitř), obalte v mouce a třikrát na bocích nařízněte. Zářezy vyplňte citrony a dutinu ryby tymiánem. Pak ryby rychle zprudka opečte v pánvi s olejem a na plechu vyloženém pečicím papírem vložte na 10 minut do trouby. Vychladlou pohanku promíchejte se všemi zbylými surovinami a zalijte dresinkem. Pstruha podávejte na lůžku z pohankového salátu, se sklenicí bílého vína.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio