Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Grilovaný pstruh s exotickým salátem

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Grilovaný pstruh s exotickým salátem

Co budete potřebovat

4 pstruzi
2 lžíce meruňkového džemu
1 lžička omáčky sriracha
4 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
1 bio citron
100 g mixu salátů
2 avokáda
1 mango
200 g bílého jogurtu
2 lžíce javorového sirupu
2 lžíce citronové šťávy
10 g pažitky

Jak na to?

1. Omyté pstruhy osušte papírovou utěrkou, potřete směsí džemu, srirachy, oleje, soli a pepře. Nastrouhejte kůru z dobře omytého citronu a dejte zatím stranou. Citron rozpulte. Polovinu citronu pokrájejte na kolečka a vložte do dutiny ryby. Takto připravené ryby grilujte na rozehřátém grilu asi 6 minut z každé strany.
2. Smíchejte mix salátů s oloupaným pokrájeným avokádem a mangem. Na dip rozmíchejte metličkou jogurt s javorovým sirupem, odloženou citronovou kůrou, citronovou šťávou, nadrobno pokrájenou pažitkou, solí a pepřem. Salát servírujte s rybou a citronovým dipem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný pstruh s exotickým salátem

Hlavní chod Snadné Ryby Grilování Tip týdne Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 pstruzi
2 lžíce meruňkového džemu
1 lžička omáčky sriracha
4 lžíce olivového oleje
sůl, pepř
1 bio citron
100 g mixu salátů
2 avokáda
1 mango
200 g bílého jogurtu
2 lžíce javorového sirupu
2 lžíce citronové šťávy
10 g pažitky

Jak na to?

1. Omyté pstruhy osušte papírovou utěrkou, potřete směsí džemu, srirachy, oleje, soli a pepře. Nastrouhejte kůru z dobře omytého citronu a dejte zatím stranou. Citron rozpulte. Polovinu citronu pokrájejte na kolečka a vložte do dutiny ryby. Takto připravené ryby grilujte na rozehřátém grilu asi 6 minut z každé strany.
2. Smíchejte mix salátů s oloupaným pokrájeným avokádem a mangem. Na dip rozmíchejte metličkou jogurt s javorovým sirupem, odloženou citronovou kůrou, citronovou šťávou, nadrobno pokrájenou pažitkou, solí a pepřem. Salát servírujte s rybou a citronovým dipem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty