
Grilovaný pstruh s exotickým salátem
Postup přípravy
1. Omyté pstruhy osušte papírovou utěrkou, potřete směsí džemu, srirachy, oleje, soli a pepře. Nastrouhejte kůru z dobře omytého citronu a dejte zatím stranou. Citron rozpulte. Polovinu citronu pokrájejte na kolečka a vložte do dutiny ryby. Takto připravené ryby grilujte na rozehřátém grilu asi 6 minut z každé strany.
2. Smíchejte mix salátů s oloupaným pokrájeným avokádem a mangem. Na dip rozmíchejte metličkou jogurt s javorovým sirupem, odloženou citronovou kůrou, citronovou šťávou, nadrobno pokrájenou pažitkou, solí a pepřem. Salát servírujte s rybou a citronovým dipem.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod