×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaný losos s italskou čočkou 

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Grilovaný losos s italskou čočkou 

Co budete potřebovat

4 porce čerstvého lososa
300g zelené čočky
nové koření
černý a bílý pepř
bobkový list
rozmarýn
mrkev
řapíkatý celer
pórek
balsamikový ocet
rajče
pažitka
olivový olej
petrželka

Jak na to?

Čočku nasypte do hrnce a zalijte studenou vodou. Do plátna zabalte pár kuliček nového koření, celého pepře, bobkového listu a snítku rozmarýnu, pytlík vložte do hrnce s čočkou a vařte maximálně 30 minut.

Mrkev, řapíkatý celer, šalotku, stroužek česneku a pórek nakrájejte na malé kostičky. V hrnci rozehřejte olivový olej a zeleninu orestujte. Do základu přilijte kapku balsamikového octa. Uvařenou čočku přidejte k orestované zelenině a prohřejte.

Nakonec vmíchejte rajče nakrájené na kostičky a nasekanou pažitku.

Porce lososa osolte a opepřete. V pánvi rozehřejte olivový olej a rybu opečte z obou stran do zlatova.

Servírujte s pár lístky petrželky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaný losos s italskou čočkou 

Hlavní chod Snadné Ryby Tip týdne
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

4 porce čerstvého lososa
300g zelené čočky
nové koření
černý a bílý pepř
bobkový list
rozmarýn
mrkev
řapíkatý celer
pórek
balsamikový ocet
rajče
pažitka
olivový olej
petrželka

Jak na to?

Čočku nasypte do hrnce a zalijte studenou vodou. Do plátna zabalte pár kuliček nového koření, celého pepře, bobkového listu a snítku rozmarýnu, pytlík vložte do hrnce s čočkou a vařte maximálně 30 minut.

Mrkev, řapíkatý celer, šalotku, stroužek česneku a pórek nakrájejte na malé kostičky. V hrnci rozehřejte olivový olej a zeleninu orestujte. Do základu přilijte kapku balsamikového octa. Uvařenou čočku přidejte k orestované zelenině a prohřejte.

Nakonec vmíchejte rajče nakrájené na kostičky a nasekanou pažitku.

Porce lososa osolte a opepřete. V pánvi rozehřejte olivový olej a rybu opečte z obou stran do zlatova.

Servírujte s pár lístky petrželky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Inspirujte se podobnými recepty

Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Bazalkový toast s grilovanou...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Brambory pečené v popelu s...
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Bylinkový dip
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní
Cuketové čatní

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat