Grilovaný losos s italskou čočkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Čočku nasypte do hrnce a zalijte studenou vodou. Do plátna zabalte pár kuliček nového koření, celého pepře, bobkového listu a snítku rozmarýnu, pytlík vložte do hrnce s čočkou a vařte maximálně 30 minut.
Mrkev, řapíkatý celer, šalotku, stroužek česneku a pórek nakrájejte na malé kostičky. V hrnci rozehřejte olivový olej a zeleninu orestujte. Do základu přilijte kapku balsamikového octa. Uvařenou čočku přidejte k orestované zelenině a prohřejte.
Nakonec vmíchejte rajče nakrájené na kostičky a nasekanou pažitku.
Porce lososa osolte a opepřete. V pánvi rozehřejte olivový olej a rybu opečte z obou stran do zlatova.
Servírujte s pár lístky petrželky.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Grilovaný losos s italskou čočkou
Co budete potřebovat
Jak na to?
Čočku nasypte do hrnce a zalijte studenou vodou. Do plátna zabalte pár kuliček nového koření, celého pepře, bobkového listu a snítku rozmarýnu, pytlík vložte do hrnce s čočkou a vařte maximálně 30 minut.
Mrkev, řapíkatý celer, šalotku, stroužek česneku a pórek nakrájejte na malé kostičky. V hrnci rozehřejte olivový olej a zeleninu orestujte. Do základu přilijte kapku balsamikového octa. Uvařenou čočku přidejte k orestované zelenině a prohřejte.
Nakonec vmíchejte rajče nakrájené na kostičky a nasekanou pažitku.
Porce lososa osolte a opepřete. V pánvi rozehřejte olivový olej a rybu opečte z obou stran do zlatova.
Servírujte s pár lístky petrželky.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio