Grilovaní pstruzi v koriandrovo-zázvorové marinádě
Ingredience
velký svazek čerstvého koriandru | |
4 | stroužky česneku |
8cm | kousek čerstvého zázvoru |
1 | stonek citronové trávy |
4 | lžíce citronové šťávy |
60 ml | ústřicové omáčky |
250 ml | sójové omáčky |
4 | celí pstruzi, vykuchaní |
Postup přípravy
Do misky nasekejte koriandr, prolisujte česnek a nastrouhejte zázvor. Citronovou trávu oloupejte a měkkou středovou část nasekejte na malé kousíčky. Přidejte je ke koriandru a zázvoru. Zalijte citronovou šťávou, ústřicovou a sójovou omáčkou. Marinádu promíchejte a potřete jí pstruhy – uvnitř i vně. Nechte je přes noc odležet.
Druhý den rozehřejte gril a ryby 20 minut grilujte, aby bylo maso propečené.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY