Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Grilovaní pstruzi v koriandrovo-zázvorové marinádě

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Grilovaní pstruzi v koriandrovo-zázvorové marinádě

Co budete potřebovat

velký svazek čerstvého koriandru
4 stroužky česneku
8cm kousek čerstvého zázvoru
1 stonek citronové trávy
4 lžíce citronové šťávy
60 ml ústřicové omáčky
250 ml sójové omáčky
4 celí pstruzi, vykuchaní

Jak na to?

Do misky nasekejte koriandr, prolisujte česnek a nastrouhejte zázvor. Citronovou trávu oloupejte a měkkou středovou část nasekejte na malé kousíčky. Přidejte je ke koriandru a zázvoru. Zalijte citronovou šťávou, ústřicovou a sójovou omáčkou. Marinádu promíchejte a potřete jí pstruhy – uvnitř i vně. Nechte je přes noc odležet.
Druhý den rozehřejte gril a ryby 20 minut grilujte, aby bylo maso propečené.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaní pstruzi v koriandrovo-zázvorové marinádě

Velmi snadné Grilování Magazín 6/2016 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

velký svazek čerstvého koriandru
4 stroužky česneku
8cm kousek čerstvého zázvoru
1 stonek citronové trávy
4 lžíce citronové šťávy
60 ml ústřicové omáčky
250 ml sójové omáčky
4 celí pstruzi, vykuchaní

Jak na to?

Do misky nasekejte koriandr, prolisujte česnek a nastrouhejte zázvor. Citronovou trávu oloupejte a měkkou středovou část nasekejte na malé kousíčky. Přidejte je ke koriandru a zázvoru. Zalijte citronovou šťávou, ústřicovou a sójovou omáčkou. Marinádu promíchejte a potřete jí pstruhy – uvnitř i vně. Nechte je přes noc odležet.
Druhý den rozehřejte gril a ryby 20 minut grilujte, aby bylo maso propečené.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Inspirujte se podobnými recepty