Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Grilovaní pstruzi v koriandrovo-zázvorové marinádě

Další recepty a články

Bazalkové pesto
Bazalkové pesto
Bazalkové pesto
Bazalkové pesto
Cannelloni plněné jarní...
Cannelloni plněné...
Cannelloni plněné jarní...
Cannelloni plněné jarní...
Carne asada rump steak s...
Carne asada rump...
Carne asada rump steak s...
Carne asada rump steak s...
Cavatappi à la arrabbiata
Cavatappi à la...
Cavatappi à la arrabbiata
Cavatappi à la arrabbiata

Grilovaní pstruzi v koriandrovo-zázvorové marinádě

Co budete potřebovat

velký svazek čerstvého koriandru
4 stroužky česneku
8cm kousek čerstvého zázvoru
1 stonek citronové trávy
4 lžíce citronové šťávy
60 ml ústřicové omáčky
250 ml sójové omáčky
4 celí pstruzi, vykuchaní

Jak na to?

Do misky nasekejte koriandr, prolisujte česnek a nastrouhejte zázvor. Citronovou trávu oloupejte a měkkou středovou část nasekejte na malé kousíčky. Přidejte je ke koriandru a zázvoru. Zalijte citronovou šťávou, ústřicovou a sójovou omáčkou. Marinádu promíchejte a potřete jí pstruhy – uvnitř i vně. Nechte je přes noc odležet.
Druhý den rozehřejte gril a ryby 20 minut grilujte, aby bylo maso propečené.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaní pstruzi v koriandrovo-zázvorové marinádě

Velmi snadné Grilování Magazín 6/2016 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

velký svazek čerstvého koriandru
4 stroužky česneku
8cm kousek čerstvého zázvoru
1 stonek citronové trávy
4 lžíce citronové šťávy
60 ml ústřicové omáčky
250 ml sójové omáčky
4 celí pstruzi, vykuchaní

Jak na to?

Do misky nasekejte koriandr, prolisujte česnek a nastrouhejte zázvor. Citronovou trávu oloupejte a měkkou středovou část nasekejte na malé kousíčky. Přidejte je ke koriandru a zázvoru. Zalijte citronovou šťávou, ústřicovou a sójovou omáčkou. Marinádu promíchejte a potřete jí pstruhy – uvnitř i vně. Nechte je přes noc odležet.
Druhý den rozehřejte gril a ryby 20 minut grilujte, aby bylo maso propečené.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bazalkové pesto
Bazalkové pesto
Bazalkové pesto
Bazalkové pesto
Cannelloni plněné jarní...
Cannelloni plněné jarní...
Cannelloni plněné jarní...
Cannelloni plněné jarní...
Carne asada rump steak s...
Carne asada rump steak s...
Carne asada rump steak s...
Carne asada rump steak s...
Cavatappi à la arrabbiata
Cavatappi à la arrabbiata
Cavatappi à la arrabbiata
Cavatappi à la arrabbiata

Inspirujte se podobnými recepty