Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Grilovaní pstruzi v koriandrovo-zázvorové marinádě

Další recepty a články

Avokádový chlebík s dračími...
Avokádový chlebík s...
Avokádový chlebík s dračími...
Avokádový chlebík s dračími...
Bio mrkvová polévka s kuřecím...
Bio mrkvová polévka...
Bio mrkvová polévka s kuřecím...
Bio mrkvová polévka s kuřecím...
Bún bò nam bô
Bún bò nam bô
Bún bò nam bô
Bún bò nam bô
Cibulové chutney
Cibulové chutney
Cibulové chutney
Cibulové chutney

Grilovaní pstruzi v koriandrovo-zázvorové marinádě

Co budete potřebovat

velký svazek čerstvého koriandru
4 stroužky česneku
8cm kousek čerstvého zázvoru
1 stonek citronové trávy
4 lžíce citronové šťávy
60 ml ústřicové omáčky
250 ml sójové omáčky
4 celí pstruzi, vykuchaní

Jak na to?

Do misky nasekejte koriandr, prolisujte česnek a nastrouhejte zázvor. Citronovou trávu oloupejte a měkkou středovou část nasekejte na malé kousíčky. Přidejte je ke koriandru a zázvoru. Zalijte citronovou šťávou, ústřicovou a sójovou omáčkou. Marinádu promíchejte a potřete jí pstruhy – uvnitř i vně. Nechte je přes noc odležet.
Druhý den rozehřejte gril a ryby 20 minut grilujte, aby bylo maso propečené.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaní pstruzi v koriandrovo-zázvorové marinádě

Velmi snadné Grilování Magazín 6/2016 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

velký svazek čerstvého koriandru
4 stroužky česneku
8cm kousek čerstvého zázvoru
1 stonek citronové trávy
4 lžíce citronové šťávy
60 ml ústřicové omáčky
250 ml sójové omáčky
4 celí pstruzi, vykuchaní

Jak na to?

Do misky nasekejte koriandr, prolisujte česnek a nastrouhejte zázvor. Citronovou trávu oloupejte a měkkou středovou část nasekejte na malé kousíčky. Přidejte je ke koriandru a zázvoru. Zalijte citronovou šťávou, ústřicovou a sójovou omáčkou. Marinádu promíchejte a potřete jí pstruhy – uvnitř i vně. Nechte je přes noc odležet.
Druhý den rozehřejte gril a ryby 20 minut grilujte, aby bylo maso propečené.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Avokádový chlebík s dračími...
Avokádový chlebík s dračími...
Avokádový chlebík s dračími...
Avokádový chlebík s dračími...
Bio mrkvová polévka s kuřecím...
Bio mrkvová polévka s kuřecím...
Bio mrkvová polévka s kuřecím...
Bio mrkvová polévka s kuřecím...
Bún bò nam bô
Bún bò nam bô
Bún bò nam bô
Bún bò nam bô
Cibulové chutney
Cibulové chutney
Cibulové chutney
Cibulové chutney

Inspirujte se podobnými recepty