Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě AQ
225 g majonézy AQ
1 lžíce kaparu
1 lžička citronové kůry
1 lžíce kopru
2 lžíce hladkolisté petrželky
sůl
pepř ES
8 plátku chleba
olivový olej
salát z polníčku AQ a plátků ředkviček

Postup přípravy

Okapané maso tuňáka dejte do mísy, přidejte majonézu, kapary, citronovou kůru, kopr, petrželku, sůl a pepř a dobře promíchejte. Polovinu chlebu vyskládejte na pracovní plochu a rozdělte na ně tuňákovou pomazánku, přiklopte zbylými chleby, obě strany sendvičů potřete olejem a na grilovací pánvi opečte. Podávejte s listy polníčku smíchanými s kolečky ředkviček.

Pomohl vám recept?
2hodnocení5

Další videorecepty