
Grilované rané brambůrky s koprovým dipem
Postup přípravy
1. Brambory dobře kartáčkem očistěte, vložte do vroucí vody a vařte 10 minut. Vychladlé brambory rozpulte a oloupanou cibuli nakrájejte na měsíčky. Připravte si špejle a střídavě na ně napichujte brambory a měsíčky cibule podle fotky.
2. Špízy položte na tác a pokapejte olivovým olejem. Pak je přendejte na rozpálený gril a opékejte z každé strany 6 minut.
3. V misce smíchejte skyr nebo řecký jogurt, nakrájený kopr a pepř a zalijte troškou olivového oleje.
4. Těsně před podáváním přidejte kousky čerstvého rozmarýnu a posypte jím brambory spolu s hrubozrnnou solí.
Pomohl vám recept?
2hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod