Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Grilované rané brambůrky s koprovým dipem

Další recepty a články

Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné...
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový...
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl

Grilované rané brambůrky s koprovým dipem

Co budete potřebovat

1 200 g raných brambor
150 g červené cibule
30 ml olivového oleje
250 g skyru
3 snítky čerstvého kopru
pepř
6 snítek čerstvého rozmarýnu
2 lžičky hrubozrnné soli

Jak na to?

1. Brambory dobře kartáčkem očistěte, vložte do vroucí vody a vařte 10 minut. Vychladlé brambory rozpulte a oloupanou cibuli nakrájejte na měsíčky. Připravte si špejle a střídavě na ně napichujte brambory a měsíčky cibule podle fotky.

2. Špízy položte na tác a pokapejte olivovým olejem. Pak je přendejte na rozpálený gril a opékejte z každé strany 6 minut.

3. V misce smíchejte skyr nebo řecký jogurt, nakrájený kopr a pepř a zalijte troškou olivového oleje.

4. Těsně před podáváním přidejte kousky čerstvého rozmarýnu a posypte jím brambory spolu s hrubozrnnou solí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilované rané brambůrky s koprovým dipem

Svačina Velmi snadné Brambory Vegetariánské Bezlepkové Magazín 6/2021
Průměrné hodnocení 4 (2)

Co budete potřebovat

1 200 g raných brambor
150 g červené cibule
30 ml olivového oleje
250 g skyru
3 snítky čerstvého kopru
pepř
6 snítek čerstvého rozmarýnu
2 lžičky hrubozrnné soli

Jak na to?

1. Brambory dobře kartáčkem očistěte, vložte do vroucí vody a vařte 10 minut. Vychladlé brambory rozpulte a oloupanou cibuli nakrájejte na měsíčky. Připravte si špejle a střídavě na ně napichujte brambory a měsíčky cibule podle fotky.

2. Špízy položte na tác a pokapejte olivovým olejem. Pak je přendejte na rozpálený gril a opékejte z každé strany 6 minut.

3. V misce smíchejte skyr nebo řecký jogurt, nakrájený kopr a pepř a zalijte troškou olivového oleje.

4. Těsně před podáváním přidejte kousky čerstvého rozmarýnu a posypte jím brambory spolu s hrubozrnnou solí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Banánové ovesné sušenky
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Sushi sendvič
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Jarní rolky
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl
Borůvkovo-ořechový koktejl

Inspirujte se podobnými recepty