Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 200 g raných brambor
150 g červené cibule
30 ml olivového oleje
250 g skyru
3 snítky čerstvého kopru
pepř
6 snítek čerstvého rozmarýnu
2 lžičky hrubozrnné soli

Postup přípravy

1. Brambory dobře kartáčkem očistěte, vložte do vroucí vody a vařte 10 minut. Vychladlé brambory rozpulte a oloupanou cibuli nakrájejte na měsíčky. Připravte si špejle a střídavě na ně napichujte brambory a měsíčky cibule podle fotky.

2. Špízy položte na tác a pokapejte olivovým olejem. Pak je přendejte na rozpálený gril a opékejte z každé strany 6 minut.

3. V misce smíchejte skyr nebo řecký jogurt, nakrájený kopr a pepř a zalijte troškou olivového oleje.

4. Těsně před podáváním přidejte kousky čerstvého rozmarýnu a posypte jím brambory spolu s hrubozrnnou solí.

Pomohl vám recept?
2hodnocení4

Další videorecepty