Vážení zákazníci, od pondělí 10. 5. opět najdete bez omezení veškerý sortiment, na který jste zvyklí, v našich prodejnách. Zároveň můžete vyzvedávat kampaňové produkty přímo z určeného stojanu bez SMS objednání.
Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Grilované portobello  s mozzarellou

Další recepty a články

Angus burger s grilovanou...
Angus burger s...
Angus burger s grilovanou...
Angus burger s grilovanou...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova klobása se...
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí...
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí paličky
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s...
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s koriandrovou...

Grilované portobello s mozzarellou

Co budete potřebovat

8 žampionů portobello
5 lžic olivového oleje
sůl, pepř
55 g cherry rajčat
125 g mozzarelly
1 lžička sušené bazalky
8 lžiček balsamikového octa
1 hrst čerstvé bazalky

Jak na to?

1. Portobella zbavte nožiček. Z vnitřní strany zakapejte olejem, osolte, opepřete a vyskládejte na aluminiovou grilovací podložku kloboukem nahoru. Vložte na rozpálený rošt a grilujte 5 minut.
2. Přepůlená rajčátka, natrhanou mozzarellu, sušenou bazalku, zbylý olej a sůl promíchejte v misce.
3. Pomocí grilovacích kleštiček houby obraťte, vnitřek každého klobouku zakápněte lžičkou balsamikového octa a naplňte ho směsí rajčat s mozzarellou. Grilujte dalších 5 minut.
4. Před podáváním ozdobte čerstvou bazalkou.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilované portobello s mozzarellou

Velmi snadné Grilování Vegetariánské Bezlepkové Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

8 žampionů portobello
5 lžic olivového oleje
sůl, pepř
55 g cherry rajčat
125 g mozzarelly
1 lžička sušené bazalky
8 lžiček balsamikového octa
1 hrst čerstvé bazalky

Jak na to?

1. Portobella zbavte nožiček. Z vnitřní strany zakapejte olejem, osolte, opepřete a vyskládejte na aluminiovou grilovací podložku kloboukem nahoru. Vložte na rozpálený rošt a grilujte 5 minut.
2. Přepůlená rajčátka, natrhanou mozzarellu, sušenou bazalku, zbylý olej a sůl promíchejte v misce.
3. Pomocí grilovacích kleštiček houby obraťte, vnitřek každého klobouku zakápněte lžičkou balsamikového octa a naplňte ho směsí rajčat s mozzarellou. Grilujte dalších 5 minut.
4. Před podáváním ozdobte čerstvou bazalkou.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Angus burger s grilovanou...
Angus burger s grilovanou...
Angus burger s grilovanou...
Angus burger s grilovanou...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova klobása se...
Bbq retro dědova klobása se...
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí paličky
Bylinkové kuřecí paličky
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s koriandrovou...
Entrecote s koriandrovou...

Inspirujte se podobnými recepty