Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Grilované portobello  s mozzarellou

Grilované portobello s mozzarellou

Ingredience

8 žampionů portobello
5 lžic olivového oleje
sůl, pepř
55 g cherry rajčat
125 g mozzarelly
1 lžička sušené bazalky
8 lžiček balsamikového octa
1 hrst čerstvé bazalky

Postup přípravy

1. Portobella zbavte nožiček. Z vnitřní strany zakapejte olejem, osolte, opepřete a vyskládejte na aluminiovou grilovací podložku kloboukem nahoru. Vložte na rozpálený rošt a grilujte 5 minut.
2. Přepůlená rajčátka, natrhanou mozzarellu, sušenou bazalku, zbylý olej a sůl promíchejte v misce.
3. Pomocí grilovacích kleštiček houby obraťte, vnitřek každého klobouku zakápněte lžičkou balsamikového octa a naplňte ho směsí rajčat s mozzarellou. Grilujte dalších 5 minut.
4. Před podáváním ozdobte čerstvou bazalkou.

Jak na to?

Pomohl vám recept?
1hodnocení5

Další videorecepty