×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Grilované krůtí klobásy se salátem

Co budete potřebovat

3 krůtí klobásy
Na salát:
500g různých druhů rajčat
1 plechovka bílých fazolí
½ salátové okurky
½ menší červené cibule
1 hrst čerstvé bazalky
1 hrst míchaných salátových listů
Na zálivku:
6 lžíce olivového oleje
2 lžíce vinného octa
1 lžička medu
sůl, pepř

Jak na to?

Fazole propláchněte pod studenou vodou, nechte okapat a dejte do mísy. Rajčata a okurku nakrájejte na menší kousky, cibuli na tenké plátky a přidejte do mísy k fazolím. Nakonec přidejte salátové listy a lístky bazalky a vše lehce promíchejte. Připravte zálivku smícháním olivového oleje, vinného octa, medu, soli a pepře. Hotovou zálivku přelijte přes salát. Krůtí klobásy dejte na rozpálený gril a opečte ze všech stran. Podávejte s rajčatovým salátem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilované krůtí klobásy se salátem

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Bezlepkové Bez laktózy Videorecept
(0)

Co budete potřebovat

3 krůtí klobásy
Na salát:
500g různých druhů rajčat
1 plechovka bílých fazolí
½ salátové okurky
½ menší červené cibule
1 hrst čerstvé bazalky
1 hrst míchaných salátových listů
Na zálivku:
6 lžíce olivového oleje
2 lžíce vinného octa
1 lžička medu
sůl, pepř

Jak na to?

Fazole propláchněte pod studenou vodou, nechte okapat a dejte do mísy. Rajčata a okurku nakrájejte na menší kousky, cibuli na tenké plátky a přidejte do mísy k fazolím. Nakonec přidejte salátové listy a lístky bazalky a vše lehce promíchejte. Připravte zálivku smícháním olivového oleje, vinného octa, medu, soli a pepře. Hotovou zálivku přelijte přes salát. Krůtí klobásy dejte na rozpálený gril a opečte ze všech stran. Podávejte s rajčatovým salátem.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!
ZDRAVÉ GRILOVÁNÍ