×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Grilovaná svíčková s rajčatovo-mangovou salsou 

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové...
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Grilovaná svíčková s rajčatovo-mangovou salsou 

Co budete potřebovat

500 g vepřové panenky
1 střední mango
1 konzerva loupaných rajčat
½ okurky hadovky
1 limetka
2 lžičky sušeného koriandru
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce červeného vína
1 lžíce medu
chléb
sůl
pepř

Jak na to?

Nejprve si připravte domácí salsu. Na kostičky nakrájejte mango, okurek a přidejte rajčata. Smíchejte je se šťávou z půlky limetky a nasekaným koriandrem. Dochuťte olivovým olejem, červeným vínem, medem, osolte a opepřete. Dejte vychladit. Vepřovou panenku nakrájejte šikmo na plátky.

Nesolte ji ani nepepřete a rovnou ji položte na mřížku rozpáleného grilu. Grilujte z každé strany cca 4 minuty. Pozor na to, abyste ji nevysušili. Panenka se může podávat uvnitř mírně růžová. Na talíři panenku osolte a opepřete. Ke každému talíři naservírujte mističku se salsou. Doprostřed stolu umístěte talíř s krajíci chleba, který si budete navzájem podávat.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaná svíčková s rajčatovo-mangovou salsou 

Hlavní chod Velmi snadné Maso Grilování Tip týdne
(0)

Inspirujte se zdravými recepty

Potřebujete připravit slavnostnější menu? Pak do něj určitě nezapomeňte zahrnout vepřovou panenku. Je šťavnatá a neodolatelně lahodná. V teplých dnech ji navíc můžete ozvláštnit přípravou na grilu.

Co budete potřebovat

500 g vepřové panenky
1 střední mango
1 konzerva loupaných rajčat
½ okurky hadovky
1 limetka
2 lžičky sušeného koriandru
1 lžíce olivového oleje
2 lžíce červeného vína
1 lžíce medu
chléb
sůl
pepř

Jak na to?

Nejprve si připravte domácí salsu. Na kostičky nakrájejte mango, okurek a přidejte rajčata. Smíchejte je se šťávou z půlky limetky a nasekaným koriandrem. Dochuťte olivovým olejem, červeným vínem, medem, osolte a opepřete. Dejte vychladit. Vepřovou panenku nakrájejte šikmo na plátky.

Nesolte ji ani nepepřete a rovnou ji položte na mřížku rozpáleného grilu. Grilujte z každé strany cca 4 minuty. Pozor na to, abyste ji nevysušili. Panenka se může podávat uvnitř mírně růžová. Na talíři panenku osolte a opepřete. Ke každému talíři naservírujte mističku se salsou. Doprostřed stolu umístěte talíř s krajíci chleba, který si budete navzájem podávat.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Kuskus s kuřetem
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Jogurtový cheesecake
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Citronovo–tymiánové kuře
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...
Grilovaná vepřová panenka se...

Inspirujte se podobnými recepty