Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Grilovaná sous vide žebírka s melounovým salátem

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a ...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Grilovaná sous vide žebírka s melounovým salátem

Co budete potřebovat

2 balení sous vide vepřových žeber Albert Excellent
1 zelený meloun Galia
½ červené cibule
1 okurka
80 ml olivového oleje
2 lžíce jablečného octa
sůl, pepř
150 g sýra feta
20 g vlašských ořechů
1 hrst čerstvé máty
1 lžička hrubozrnné soli
1 snítka čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Žebra vyjměte z obalu a opečte na grilu rozpáleném na vysoký žár 3–5 minut z každé strany, závisí na teplotě grilu. V polovině pečení přelijte omáčkou z balení.
2. Mezitím připravte salát. Meloun zbavený slupky a semínek nakrájejte na kousky, cibuli na nudličky a okurku na tenká kolečka. Vsypte do mísy a zalijte zálivkou z oleje, octa, soli a pepře. Promíchejte a posypte nadrobeným sýrem, vlašskými ořechy a nasekanou mátou.
3. Podávejte spolu s nakrájenými žebírky, která ještě posypte hrubozrnnou solí a lístky tymiánu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Grilovaná sous vide žebírka s melounovým salátem

Velmi snadné Maso Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 4
(0)
Sous vide je známá metoda vaření ve vakuu, která je velmi oblíbená především proto, že si suroviny zachovávají intenzivnější chuť a šťavnatost. Navíc takto připravená masa stačí místo dlouhé přípravy dát jen na gril a o výbornou večeři třeba v kempu máte postaráno.

Co budete potřebovat

2 balení sous vide vepřových žeber Albert Excellent
1 zelený meloun Galia
½ červené cibule
1 okurka
80 ml olivového oleje
2 lžíce jablečného octa
sůl, pepř
150 g sýra feta
20 g vlašských ořechů
1 hrst čerstvé máty
1 lžička hrubozrnné soli
1 snítka čerstvého tymiánu

Jak na to?

1. Žebra vyjměte z obalu a opečte na grilu rozpáleném na vysoký žár 3–5 minut z každé strany, závisí na teplotě grilu. V polovině pečení přelijte omáčkou z balení.
2. Mezitím připravte salát. Meloun zbavený slupky a semínek nakrájejte na kousky, cibuli na nudličky a okurku na tenká kolečka. Vsypte do mísy a zalijte zálivkou z oleje, octa, soli a pepře. Promíchejte a posypte nadrobeným sýrem, vlašskými ořechy a nasekanou mátou.
3. Podávejte spolu s nakrájenými žebírky, která ještě posypte hrubozrnnou solí a lístky tymiánu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Grilovaná kuřecí prsa v...
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Husa s jablky a cibulí
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí burgery a  batátové...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...
Hovězí kližka s voňavým...

Inspirujte se podobnými recepty