Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

7 středních brambor, omytých a nakrájených na kostky
50 g másla
80 ml mléka
2 lžíce zakysané smetany
3 stroužky česneku, rozdrcené
2 lžíce čerstvého rozmarýnu, nasekaného
1 jarní cibulka, nakrájená najemno
60 g čedaru, nastrouhaného

Postup přípravy

Brambory uvařte a slijte. Šťouchadlem je nahrubo rozmačkejte. Postupně přidávejte máslo a mléko a šťouchejte dohladka. Vmíchejte zakysanou smetanu, česnek a rozmarýn.
Připravte gril na nepřímé grilování. Bramborovou kaši přesuňte do železné pánve, posypte cibulkou a čedarem a grilujte pod zakrytým grilem zhruba 20 minut.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty