Gratinované brambory s kedlubny
Ingredience
1 | vejce |
1 | lžička soli |
200 g | zakysané smetany |
100 g | strouhaného parmazánu |
1 | lžíce čerstvých bylinek – petrželka, bazalka apod. |
400 g | brambor |
2 | kedlubny |
1 | lžíce másla |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 180 °C.
V misce rozšlehejte vajíčko. Osolte a smíchejte se zakysanou smetanou, strouhaným parmazánem a nasekanými bylinkami.
Brambory a kedlubny oloupejte a nakrájejte na velmi slabé plátky. Zapékací misku vymažte trochou másla a na dno vyskládejte vrstvu brambor. Potřete smetanovou směsí, dejte vrstvu kedlubnů a opět potřete trochou smetany. Takto pokračujte až do naplnění misky a jako poslední dejte bramborovou vrstvu. Na ni položte hoblinky másla a dejte na 30–40 minut zapéct.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY