Další recepty a články
Glazovaná zelenina od velikonočního zajíce
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Z karotky a petržele odkrojte natě asi 3 cm od kořenu. Kartáčkem pod tekoucí vodou očistěte případné nečistoty.
2. Zeleninu vložte do zapékací misky, přelijte směsí rozpuštěného másla, javorového sirupu, hořčice, limetové šťávy, soli a pepře.
3. Pečte 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C, v polovině pečení přetočte. Před podáváním promíchejte s nasekanou petrželkou.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Glazovaná zelenina od velikonočního zajíce
Co budete potřebovat
Jak na to?
1. Z karotky a petržele odkrojte natě asi 3 cm od kořenu. Kartáčkem pod tekoucí vodou očistěte případné nečistoty.
2. Zeleninu vložte do zapékací misky, přelijte směsí rozpuštěného másla, javorového sirupu, hořčice, limetové šťávy, soli a pepře.
3. Pečte 30 minut v troubě předehřáté na 180 °C, v polovině pečení přetočte. Před podáváním promíchejte s nasekanou petrželkou.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio