Glazovaná medová karotka
Co budete potřebovat
Jak na to?
Na pánvi s pokličkou nebo v širokém kastrolu rozehřejte máslo a krátce orestujte karotku i s krátkou natí, pokud je pěkná. Podlijte malým množstvím vody, přidejte med a na mírném plameni nechte vařit, až tekutina zhoustne do sirupovité konzistence. Pokud je zelenina ještě tvrdá, přidejte další vodu a opakujte do změknutí.
Hotovou karotku dochuťte trochou soli a čerstvě mletého pepře.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Glazovaná medová karotka
Co budete potřebovat
Jak na to?
Na pánvi s pokličkou nebo v širokém kastrolu rozehřejte máslo a krátce orestujte karotku i s krátkou natí, pokud je pěkná. Podlijte malým množstvím vody, přidejte med a na mírném plameni nechte vařit, až tekutina zhoustne do sirupovité konzistence. Pokud je zelenina ještě tvrdá, přidejte další vodu a opakujte do změknutí.
Hotovou karotku dochuťte trochou soli a čerstvě mletého pepře.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio