
Glazovaná medová karotka
Postup přípravy
Na pánvi s pokličkou nebo v širokém kastrolu rozehřejte máslo a krátce orestujte karotku i s krátkou natí, pokud je pěkná. Podlijte malým množstvím vody, přidejte med a na mírném plameni nechte vařit, až tekutina zhoustne do sirupovité konzistence. Pokud je zelenina ještě tvrdá, přidejte další vodu a opakujte do změknutí.
Hotovou karotku dochuťte trochou soli a čerstvě mletého pepře.
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod