Fusilli s kuřetem a červeným zelím
Ingredience
200 g | kuřecích prsních řízků |
1 | kostka kuřecího bujonu |
400 g | těstovin fusilli z pšenice Albert |
2 | lŽíce rostlinného oleje |
15 g | plátků anglické slaniny |
1 | červená cibule |
250 g | červeného zelí |
sůl | |
120 g | bílého jogurtu |
4 | lžíce smetany na vaření (12 %) |
2 | lŽíce olivového oleje |
1 | citron |
pepř | |
1 | hrst Čerstvé bazalky |
Postup přípravy
1. Omytá kuřecí prsa vložte do vody, přidejte bujon a přiveďte k varu. Na mírném ohni vařte 20 minut, poté vyjměte a pomocí vidliček natrhejte na nudličky.
2. Mezitím uvařte těstoviny dle návodu na obalu a sceďte.
3. Rozpalte pánev s olejem, osmahněte slaninu nakrájenou na plátky, vsypte na nudličky pokrájenou cibuli, zelí, osolte a 5 minut opékejte. Vmíchejte těstoviny a odstavte z ohně.
4. V misce vyšlehejte dresink z jogurtu, smetany, olivového oleje, citronové šťávy, nadrobno nasekané bazalky, soli a pepře. Salát podávejte s kuřecím masem a posypte lístky bazalky.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY