Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Fusilli s kuřetem a červeným zelím

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem,...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s...
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...

Fusilli s kuřetem a červeným zelím

Co budete potřebovat

200 g kuřecích prsních řízků
1 kostka kuřecího bujonu
400 g těstovin fusilli z pšenice Albert
2 lŽíce rostlinného oleje
15 g plátků anglické slaniny
1 červená cibule
250 g červeného zelí
sůl
120 g bílého jogurtu
4 lžíce smetany na vaření (12 %)
2 lŽíce olivového oleje
1 citron
pepř
1 hrst Čerstvé bazalky

Jak na to?

1. Omytá kuřecí prsa vložte do vody, přidejte bujon a přiveďte k varu. Na mírném ohni vařte 20 minut, poté vyjměte a pomocí vidliček natrhejte na nudličky.
2. Mezitím uvařte těstoviny dle návodu na obalu a sceďte.
3. Rozpalte pánev s olejem, osmahněte slaninu nakrájenou na plátky, vsypte na nudličky pokrájenou cibuli, zelí, osolte a 5 minut opékejte. Vmíchejte těstoviny a odstavte z ohně.
4. V misce vyšlehejte dresink z jogurtu, smetany, olivového oleje, citronové šťávy, nadrobno nasekané bazalky, soli a pepře. Salát podávejte s kuřecím masem a posypte lístky bazalky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Fusilli s kuřetem a červeným zelím

Hlavní chod Velmi snadné Těstoviny Něco lehkého Magazín 10/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

200 g kuřecích prsních řízků
1 kostka kuřecího bujonu
400 g těstovin fusilli z pšenice Albert
2 lŽíce rostlinného oleje
15 g plátků anglické slaniny
1 červená cibule
250 g červeného zelí
sůl
120 g bílého jogurtu
4 lžíce smetany na vaření (12 %)
2 lŽíce olivového oleje
1 citron
pepř
1 hrst Čerstvé bazalky

Jak na to?

1. Omytá kuřecí prsa vložte do vody, přidejte bujon a přiveďte k varu. Na mírném ohni vařte 20 minut, poté vyjměte a pomocí vidliček natrhejte na nudličky.
2. Mezitím uvařte těstoviny dle návodu na obalu a sceďte.
3. Rozpalte pánev s olejem, osmahněte slaninu nakrájenou na plátky, vsypte na nudličky pokrájenou cibuli, zelí, osolte a 5 minut opékejte. Vmíchejte těstoviny a odstavte z ohně.
4. V misce vyšlehejte dresink z jogurtu, smetany, olivového oleje, citronové šťávy, nadrobno nasekané bazalky, soli a pepře. Salát podávejte s kuřecím masem a posypte lístky bazalky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety carbonara jednoduše a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Špagety se špenátem, rajčaty a...
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...
Těstoviny s brokolicí a...

Inspirujte se podobnými recepty