×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Frittata s jarní cibulkou
30 minut , Hlavní chod , Náročné , Řecká ,

Frittata s jarní cibulkou

Co budu potřebovat

2 lžíce olivového oleje
400 g vařených brambor, nakrájených na plátky
4 vejce
4 jarní cibulky, nasekané na kolečka
1 svazek kopru
sůl, pepř
25 g čedaru, nastrouhaného

Jak na to?

V menší pánvi s nepřilnavým dnem rozpalte olej. Přidejte brambory a zhruba osm minut je opékejte lehce dozlatova. V míse mírně našlehejte vejce, kolečka jarní cibulky a nasekaný kopr. Osolte a opepřete a směsí zalijte brambory na pánvi, rychle promíchejte, aby se vaječná směs dostala mezi všechny brambory, snižte plamen a zasypejte sýrem. Zhruba za osm minut, když vajíčka začnou tuhnout, dejte pod rozpálený gril a nechte frittatu zezlátnout.

Chutnalo Vám?

Každý týden ve čtvrtek připravujeme newsletter s novými recepty. Nechte se inspirovat Albertem a přihlašte se k pravidelnému odběru newsletteru s recepty.

Další recepty a články

  • Musaka

    Hlavní chod nad 60 minut
  • Jehněčí špízy suvlaki

    Hlavní chod nad 60 minut
  • Vepřové souvlaki s tzatziki

    Hlavní chod nad 60 minut