Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

2 lžíce olivového oleje
400 g vařených brambor, nakrájených na plátky
4 vejce
4 jarní cibulky, nasekané na kolečka
1 svazek kopru
sůl, pepř
25 g čedaru, nastrouhaného

Postup přípravy

V menší pánvi s nepřilnavým dnem rozpalte olej. Přidejte brambory a zhruba osm minut je opékejte lehce dozlatova. V míse mírně našlehejte vejce, kolečka jarní cibulky a nasekaný kopr. Osolte a opepřete a směsí zalijte brambory na pánvi, rychle promíchejte, aby se vaječná směs dostala mezi všechny brambory, snižte plamen a zasypejte sýrem. Zhruba za osm minut, když vajíčka začnou tuhnout, dejte pod rozpálený gril a nechte frittatu zezlátnout.

Pomohl vám recept?
7hodnocení4

Další videorecepty