×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Fresh rolky s arašídovou omáčkou

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Fresh rolky s arašídovou omáčkou

Co budete potřebovat

4 rýžové papíry
1 červená paprika
5 ředkviček
2 limetky
4 stonky zeleného chřestu
2 jarní cibulky
4 krevety
1 avokádo
80 g červeného zelí
2 hrsti směsi klíčků (řeřicha, ředkvička, červená řepa)
4 snítky koriandru
1 lžička černých sezamových semínek
ARAŠÍDOVÁ OMÁČKA:
2 stroužky česneku
3cm kousek zázvoru
3 lžičky arašídového másla
1 lžička sójové omáčky
1 lžička rybí omáčky
2 lžičky třtinového cukru

Jak na to?

1. Připravte si hluboký talíř s vlažnou vodou a rýžový papír v něm z obou stran navlhčete.
2. Ke spodnímu okraji rozložte část surovin: papriky nakrájené na proužky, plátky ředkviček, klínky limetky, stonky chřestu, jarní cibulku, vařené krevety, proužky avokáda, najemno nakrouhané zelí, klíčky a koriandr. Suroviny obměňujte podle vlastní fantazie. Rýžový papír rolujte směrem od sebe a okraje po stranách přitom zahrnujte dovnitř. Hotové závitky posypte sezamovými semínky.
3. Na arašídový dip rozdrťte česnek. Zázvor oloupejte a nastrouhejte. Smíchejte s ostatními surovinami, rozřeďte 2 lžičkami vlažné vody a podávejte k závitkům.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Fresh rolky s arašídovou omáčkou

Hlavní chod Snadné Ostatní Ryby Videorecept Magazín 4/2019 Počet porcí: 4
(0)
Před podáváním můžete závitky rozkrojit.

Co budete potřebovat

4 rýžové papíry
1 červená paprika
5 ředkviček
2 limetky
4 stonky zeleného chřestu
2 jarní cibulky
4 krevety
1 avokádo
80 g červeného zelí
2 hrsti směsi klíčků (řeřicha, ředkvička, červená řepa)
4 snítky koriandru
1 lžička černých sezamových semínek
ARAŠÍDOVÁ OMÁČKA:
2 stroužky česneku
3cm kousek zázvoru
3 lžičky arašídového másla
1 lžička sójové omáčky
1 lžička rybí omáčky
2 lžičky třtinového cukru

Jak na to?

1. Připravte si hluboký talíř s vlažnou vodou a rýžový papír v něm z obou stran navlhčete.
2. Ke spodnímu okraji rozložte část surovin: papriky nakrájené na proužky, plátky ředkviček, klínky limetky, stonky chřestu, jarní cibulku, vařené krevety, proužky avokáda, najemno nakrouhané zelí, klíčky a koriandr. Suroviny obměňujte podle vlastní fantazie. Rýžový papír rolujte směrem od sebe a okraje po stranách přitom zahrnujte dovnitř. Hotové závitky posypte sezamovými semínky.
3. Na arašídový dip rozdrťte česnek. Zázvor oloupejte a nastrouhejte. Smíchejte s ostatními surovinami, rozřeďte 2 lžičkami vlažné vody a podávejte k závitkům.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty