1
Předehřejte troubu na 200 °C gril.
2
Brambory omyjte a dejte do hrnce se studenou vodou, přiveďte k varu a vařte 15–20 minut do změknutí. Po uvaření sceďte a nechte vychladnout.
3
Z fazolek odkrojte stonky, opláchněte a nechte okapat. Rozložte je na plech vyložený pečicím papírem spolu s cherry rajčaty. Zastříkněte olivovým olejem a mírně osolte. Vložte do trouby na 10 minut. Vyjměte rajčata, fazolky otočte a pečte dalších 10 minut.
4
Vejce uvařte natvrdo. Připravte dresink smícháním všech ingrediencí. Na talíře rozložte salát, přepůlené brambory a vajíčka, na stranu položte grilovaná rajčata a nakonec přidejte fazolové lusky. Celé zakapejte dresinkem a podávejte.
1
Předehřejte troubu na 200 °C gril.
2
Brambory omyjte a dejte do hrnce se studenou vodou, přiveďte k varu a vařte 15–20 minut do změknutí. Po uvaření sceďte a nechte vychladnout.
3
Z fazolek odkrojte stonky, opláchněte a nechte okapat. Rozložte je na plech vyložený pečicím papírem spolu s cherry rajčaty. Zastříkněte olivovým olejem a mírně osolte. Vložte do trouby na 10 minut. Vyjměte rajčata, fazolky otočte a pečte dalších 10 minut.
4
Vejce uvařte natvrdo. Připravte dresink smícháním všech ingrediencí. Na talíře rozložte salát, přepůlené brambory a vajíčka, na stranu položte grilovaná rajčata a nakonec přidejte fazolové lusky. Celé zakapejte dresinkem a podávejte.