Falešné rybí prsty
Co budete potřebovat
Jak na to?
Přepůlené brambory dejte do hrnce, zalijte je studenou vodou, aby byly akorát potopené, osolte a přiveďte k varu. Vařte 20 minut doměkka. Pak je sceďte a nechte chvíli zchladnout. Poté je promíchejte s majonézou a pažitkou.
Mezitím, co se vaří brambory, povařte i hranolky celeru – stačí 5 minut. Pak je sceďte, osušte a zchladlé potřete máslem a obalte je ve strouhance. Poté je vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem a pod rozpáleným grilem opékejte asi 3–5 minut z každé strany. Podávejte s bramborovým salátem a klínky citronu.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Falešné rybí prsty
Co budete potřebovat
Jak na to?
Přepůlené brambory dejte do hrnce, zalijte je studenou vodou, aby byly akorát potopené, osolte a přiveďte k varu. Vařte 20 minut doměkka. Pak je sceďte a nechte chvíli zchladnout. Poté je promíchejte s majonézou a pažitkou.
Mezitím, co se vaří brambory, povařte i hranolky celeru – stačí 5 minut. Pak je sceďte, osušte a zchladlé potřete máslem a obalte je ve strouhance. Poté je vyskládejte na plech vyložený pečicím papírem a pod rozpáleným grilem opékejte asi 3–5 minut z každé strany. Podávejte s bramborovým salátem a klínky citronu.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio