×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Entrecôte s novými bramborami

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Entrecôte s novými bramborami

Co budete potřebovat

400 g nových brambor
3 jarní cibulky
190 g zakysané smetany
80 g žervé
hrubozrnná sůl
čerstvě mletý pepř
2 entrecôte steaky
4 lžíce olivového oleje

Jak na to?

Brambory omyjte a dejte ve slupce vařit, cibulky nakrájejte najemno. V misce promíchejte zakysanou smetanu, žervé, dvě třetiny jarních cibulek, sůl a pepř.
Rozpalte pánev, steaky potřete olivovým olejem a opečte prudce z každé strany tři minuty. Poté je nechte odpočinout pod alobalem.
Brambory servírujte osolené, završené dipem a posypané zbylou cibulkou. Steaky po odpočinutí osolte, opepřete a podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Entrecôte s novými bramborami

Hlavní chod Velmi snadné Maso Bezlepkové Magazín 6/2018
Průměrné hodnocení 4 (1)
Někdy stačí i základní suroviny na to, aby vzniklo dokonale chuťově vyvážené a skvělé jídlo. Přesvědčí vás o tom steak s novými bramborami a dipem ze zakysané smetany.

Co budete potřebovat

400 g nových brambor
3 jarní cibulky
190 g zakysané smetany
80 g žervé
hrubozrnná sůl
čerstvě mletý pepř
2 entrecôte steaky
4 lžíce olivového oleje

Jak na to?

Brambory omyjte a dejte ve slupce vařit, cibulky nakrájejte najemno. V misce promíchejte zakysanou smetanu, žervé, dvě třetiny jarních cibulek, sůl a pepř.
Rozpalte pánev, steaky potřete olivovým olejem a opečte prudce z každé strany tři minuty. Poté je nechte odpočinout pod alobalem.
Brambory servírujte osolené, završené dipem a posypané zbylou cibulkou. Steaky po odpočinutí osolte, opepřete a podávejte.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Grilovaná panenka s česnekovou...
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Vinařský krůtí steak
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Závitky z krůtích prsou se...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...
Pikantní krůtí steaky s...

Inspirujte se podobnými recepty