Entrecôte s novými bramborami
Ingredience
400 g | nových brambor |
3 | jarní cibulky |
190 g | zakysané smetany |
80 g | žervé |
hrubozrnná sůl | |
čerstvě mletý pepř | |
2 | entrecôte steaky |
4 | lžíce olivového oleje |
Postup přípravy
Brambory omyjte a dejte ve slupce vařit, cibulky nakrájejte najemno. V misce promíchejte zakysanou smetanu, žervé, dvě třetiny jarních cibulek, sůl a pepř.
Rozpalte pánev, steaky potřete olivovým olejem a opečte prudce z každé strany tři minuty. Poté je nechte odpočinout pod alobalem.
Brambory servírujte osolené, završené dipem a posypané zbylou cibulkou. Steaky po odpočinutí osolte, opepřete a podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY