Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Dýňové medové máslo se skořicí

Další recepty a články

Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy

Dýňové medové máslo se skořicí

Co budete potřebovat

250 g dýně, zbavené semen a nakrájené
na kusy
250 g másla, změklého
¾ lžičky mleté skořice
4 lžíce medu
dřeň z 1 podélně rozpůleného
vanilkového lusku

Jak na to?

Předehřejte troubu na 170°C. Dýni dejte na plech, přikryjte alobalem a upečte doměkka; potrvá to asi 30 minut. Odkrojte případné tvrdé kousky a dýni rozmixujte dohladka. Pyré nechte vychladnout.
Máslo vyšlehejte elektrickým šlehačem dohladka. Přidejte skořici a lžíci dýňového pyré. Důkladně prošlehejte a každou půlminutu přidejte lžíci pyré – celkem ho bude stačit 6 lžic. Přimíchejte med a vanilku a našlehejte do nadýchaného krému. Naplňte jím nízké sklenice. Skladujte v lednici. Výborně chutná namazaný na čerstvé croissanty.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Dýňové medové máslo se skořicí

Velmi snadné Magazín 3/2015
Průměrné hodnocení 4 (6)

Co budete potřebovat

250 g dýně, zbavené semen a nakrájené
na kusy
250 g másla, změklého
¾ lžičky mleté skořice
4 lžíce medu
dřeň z 1 podélně rozpůleného
vanilkového lusku

Jak na to?

Předehřejte troubu na 170°C. Dýni dejte na plech, přikryjte alobalem a upečte doměkka; potrvá to asi 30 minut. Odkrojte případné tvrdé kousky a dýni rozmixujte dohladka. Pyré nechte vychladnout.
Máslo vyšlehejte elektrickým šlehačem dohladka. Přidejte skořici a lžíci dýňového pyré. Důkladně prošlehejte a každou půlminutu přidejte lžíci pyré – celkem ho bude stačit 6 lžic. Přimíchejte med a vanilku a našlehejte do nadýchaného krému. Naplňte jím nízké sklenice. Skladujte v lednici. Výborně chutná namazaný na čerstvé croissanty.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Ančovičkové poháry s...
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Arašídový oreo dort
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Bezinkovopivní limonáda paní...
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy
Borůvkové řezy

Inspirujte se podobnými recepty