
Dýňové medové máslo se skořicí
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 170°C. Dýni dejte na plech, přikryjte alobalem a upečte doměkka; potrvá to asi 30 minut. Odkrojte případné tvrdé kousky a dýni rozmixujte dohladka. Pyré nechte vychladnout.
Máslo vyšlehejte elektrickým šlehačem dohladka. Přidejte skořici a lžíci dýňového pyré. Důkladně prošlehejte a každou půlminutu přidejte lžíci pyré – celkem ho bude stačit 6 lžic. Přimíchejte med a vanilku a našlehejte do nadýchaného krému. Naplňte jím nízké sklenice. Skladujte v lednici. Výborně chutná namazaný na čerstvé croissanty.
Pomohl vám recept?
6hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod