Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.


Albert ČR
Recept Dýňové medové máslo se skořicí

Další recepty a články

Ananasový dezert s kokosovými...
Ananasový dezert s...
Ananasový dezert s kokosovými...
Ananasový dezert s kokosovými...
Borůvkový pohár s chia semínky
Borůvkový pohár s...
Borůvkový pohár s chia semínky
Borůvkový pohár s chia semínky
Brambory v popelu plněné dipem
Brambory v popelu...
Brambory v popelu plněné dipem
Brambory v popelu plněné dipem
Bylinkový čaj pro jarní rána
Bylinkový čaj pro...
Bylinkový čaj pro jarní rána
Bylinkový čaj pro jarní rána

Dýňové medové máslo se skořicí

Co budete potřebovat

250 g dýně, zbavené semen a nakrájené
na kusy
250 g másla, změklého
¾ lžičky mleté skořice
4 lžíce medu
dřeň z 1 podélně rozpůleného
vanilkového lusku

Jak na to?

Předehřejte troubu na 170°C. Dýni dejte na plech, přikryjte alobalem a upečte doměkka; potrvá to asi 30 minut. Odkrojte případné tvrdé kousky a dýni rozmixujte dohladka. Pyré nechte vychladnout.
Máslo vyšlehejte elektrickým šlehačem dohladka. Přidejte skořici a lžíci dýňového pyré. Důkladně prošlehejte a každou půlminutu přidejte lžíci pyré – celkem ho bude stačit 6 lžic. Přimíchejte med a vanilku a našlehejte do nadýchaného krému. Naplňte jím nízké sklenice. Skladujte v lednici. Výborně chutná namazaný na čerstvé croissanty.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Dýňové medové máslo se skořicí

Velmi snadné Magazín 3/2015
Průměrné hodnocení 4 (6)

Co budete potřebovat

250 g dýně, zbavené semen a nakrájené
na kusy
250 g másla, změklého
¾ lžičky mleté skořice
4 lžíce medu
dřeň z 1 podélně rozpůleného
vanilkového lusku

Jak na to?

Předehřejte troubu na 170°C. Dýni dejte na plech, přikryjte alobalem a upečte doměkka; potrvá to asi 30 minut. Odkrojte případné tvrdé kousky a dýni rozmixujte dohladka. Pyré nechte vychladnout.
Máslo vyšlehejte elektrickým šlehačem dohladka. Přidejte skořici a lžíci dýňového pyré. Důkladně prošlehejte a každou půlminutu přidejte lžíci pyré – celkem ho bude stačit 6 lžic. Přimíchejte med a vanilku a našlehejte do nadýchaného krému. Naplňte jím nízké sklenice. Skladujte v lednici. Výborně chutná namazaný na čerstvé croissanty.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Ananasový dezert s kokosovými...
Ananasový dezert s kokosovými...
Ananasový dezert s kokosovými...
Ananasový dezert s kokosovými...
Borůvkový pohár s chia semínky
Borůvkový pohár s chia semínky
Borůvkový pohár s chia semínky
Borůvkový pohár s chia semínky
Brambory v popelu plněné dipem
Brambory v popelu plněné dipem
Brambory v popelu plněné dipem
Brambory v popelu plněné dipem
Bylinkový čaj pro jarní rána
Bylinkový čaj pro jarní rána
Bylinkový čaj pro jarní rána
Bylinkový čaj pro jarní rána

Inspirujte se podobnými recepty