Dýňové chipsy s dipem
Ingredience
1 | šalotka |
polovina máslové nebo muškátové dýně (mají tlustší dužinu) | |
2 | lžíce oleje |
sůl | |
3 | lžíce majonézy |
1 | lžíce hrubozrnné hořčice |
Postup přípravy
Dýni vydlabejte a oloupejte. Dužinu nakrájejte na mandolíně na slabé plátky, maximálně 2 mm silné. Chipsy rozložte na plechy vyložené pečicím papírem a potřete olivovým olejem, nejlépe použijte ten ve spreji. Dejte do předehřáté trouby a pečte 30 minut při teplotě 180 °C. Až se chipsy začnou kroutit, jsou upečené.
Vytáhněte z trouby a ještě na plechu posypte solí. Podávejte s dipem, který připravíte smícháním majonézy s hrubozrnnou hořčicí a citronovou šťávou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY