Postup přípravy
1. Bílky vyšlehejte do polotuha, pak k nim postupně přidávejte oba cukry a ušlehejte dotuha. Nakonec přilijte ocet, vsypte kukuřičný škrob a vmíchejte pár kapek malinového barviva, aby směs jen lehce chytla růžovou barvu.
2. Z hmoty vytvarujte na plech vyložený pečicím papírem dvě kola: jedno asi jako mělký talíř
a menší jako dezertní. Pečte cca tři čtvrtě hodiny až hodinu v troubě předehřáté na 120 °C. Sledujte, aby vám pavlova nehnědla – pokud chytá barvu, pootevřete dvířka trouby.
3. Pavlovy, které by měly mít křupavou krustu navrchu a měkký vnitřek, nechte zchladnout. Smetanu si postupně ušlehejte dotuha. Polovinou pomažte větší pavlovu, poklaďte polovinou ovoce, přiklopte druhou pavlovou, potřete zbylou šlehačkou a dozdobte ovocem.
Pomohl vám recept?
9hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod