×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Domácí ravioly s bazalkovým pestem

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Domácí ravioly s bazalkovým pestem

Co budete potřebovat

SUROVINY NA TĚSTO:
500 g semolinové nebo hladké mouky
5 vajec
špetka soli
1 lžička olivového oleje
SUROVINY NA NÁPLŇ:
5 lžic hotového bazalkového pesta
3 a 1⁄2 lžíce bílého jogurtu nebo zakysané smetany
sůl, pepř

Jak na to?

1. Na pracovní plochu prosejte mouku a udělejte v ní důlek. Do něj vyklepněte vejce a osolte.
2. Vypracujte těsto.
3. Zapracujte olivový olej.
4. Těsto rozválejte na tenký plát.
5. Rozkrájejte ho na 6 cm široké pásy, ty pak rozdělte na obdélníky o velikosti 6 × 4 cm.
6. V misce smíchejte bazalkové pesto s bílým jogurtem nebo zakysanou smetanou. Dochuťte solí a pepřem.
7. Připravenou náplň naneste pomocí lžičky k okraji připravených obdélníků.
8. Okraje obdélníků potřete zlehka vodou. Protilehlé strany přeložte a vytvořte kapsu. Okraje přitiskněte vidličkou.
9. Připravené ravioly vhoďte do vroucí osolené vody a vařte asi 3 minuty. Podávejte pokapané olivovým olejem a pestem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí ravioly s bazalkovým pestem

Hlavní chod Snadné Italská Vegetariánské Bazalka Magazín 3/2019 Počet porcí: 4 porce
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

SUROVINY NA TĚSTO:
500 g semolinové nebo hladké mouky
5 vajec
špetka soli
1 lžička olivového oleje
SUROVINY NA NÁPLŇ:
5 lžic hotového bazalkového pesta
3 a 1⁄2 lžíce bílého jogurtu nebo zakysané smetany
sůl, pepř

Jak na to?

1. Na pracovní plochu prosejte mouku a udělejte v ní důlek. Do něj vyklepněte vejce a osolte.
2. Vypracujte těsto.
3. Zapracujte olivový olej.
4. Těsto rozválejte na tenký plát.
5. Rozkrájejte ho na 6 cm široké pásy, ty pak rozdělte na obdélníky o velikosti 6 × 4 cm.
6. V misce smíchejte bazalkové pesto s bílým jogurtem nebo zakysanou smetanou. Dochuťte solí a pepřem.
7. Připravenou náplň naneste pomocí lžičky k okraji připravených obdélníků.
8. Okraje obdélníků potřete zlehka vodou. Protilehlé strany přeložte a vytvořte kapsu. Okraje přitiskněte vidličkou.
9. Připravené ravioly vhoďte do vroucí osolené vody a vařte asi 3 minuty. Podávejte pokapané olivovým olejem a pestem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Tyčinky z listového těsta s...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Medové těstoviny s čerstvými...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...
Pečené řepy s bazalkou a...

Inspirujte se podobnými recepty