
Tuňáková pánev raz dva

Velmi snadné
16-30 minut
5/5
Bezlepkové
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Cibule BIO 1 ks
- Paprika červená BIO 1 ks
- Cuketa BIO 1 ks
- Tuňák v plechovce ve vlastní šťávě 160 g
- Olivy černé 80 g
- Fazole bílé 400 g
- Pepř
- Sůl
- Salát hlávkový 1 ks
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
- Cibule BIO 1 ks
- Paprika červená BIO 1 ks
- Cuketa BIO 1 ks
- Tuňák v plechovce ve vlastní šťávě 160 g
- Olivy černé 80 g
- Fazole bílé 400 g
- Pepř
- Sůl
- Salát hlávkový 1 ks
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
Příprava
- 1Oloupanou cibuli s paprikou nakrájejte nahrubo, cuketu na půlkolečka. Tuňáka, olivy a fazole sceďte. Olivy pokrájejte na kolečka.
- 2Na nepřilnavé pánvi nasucho 5 minut restujte nejprve papriku s cibulí. Přisypte cuketu, olivy a opékejte dalších 5 minut dozlatova.
- 3Nakonec vmíchejte tuňáka s fazolemi a minutu krátce prohřejte. Dosolte a dopepřete.
- 4Servírujte na natrhaném salátu, posypané nasekanou bazalkou.
- 1Oloupanou cibuli s paprikou nakrájejte nahrubo, cuketu na půlkolečka. Tuňáka, olivy a fazole sceďte. Olivy pokrájejte na kolečka.
- 2Na nepřilnavé pánvi nasucho 5 minut restujte nejprve papriku s cibulí. Přisypte cuketu, olivy a opékejte dalších 5 minut dozlatova.
- 3Nakonec vmíchejte tuňáka s fazolemi a minutu krátce prohřejte. Dosolte a dopepřete.
- 4Servírujte na natrhaném salátu, posypané nasekanou bazalkou.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.