Domácí pizza s pečenou zeleninou
Ingredience
olivový olej na plech a pokapání | |
400 g | hotového těsta na pizzu |
mouka na podsypání těsta na válu | |
200 g | mozzarelly, nastrouhané |
1 | plech pečené zeleniny (viz recept Pečená kořenová zelenina), podle potřeby nakrájené |
1 | kelímek sýru ricotta |
1 | lžíce lístků čerstvého rozmarýnu |
sůl a čerstvě mletý pepř |
Postup přípravy
Máte chuť na domácí pizzu? Připravte si ji s pečenou zeleninou.
1) Předehřejte troubu na 200 °C.
2) Plech potřete olejem nebo vyložte pečicím papírem.
3) Těsto rozválejte na pomoučeném válu, rozprostřete na plech a posypte polovinou mozzarelly.
4) Stejnoměrně na něj rozdělte zeleninu a ricottu, posypte zbylou mozzarellou a rozmarýnem.
5) Pokapejte olivovým olejem, osolte, opepřete a pečte 20 minut.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY