Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Domácí nanuky

Další recepty a články

Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková...
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková zmrzlina

Domácí nanuky

Co budete potřebovat

Suroviny na jahodové nanuky s tvarohem
8 jahod
1 limeta
250 g plnotučného měkkého tvarohu
180 g zakysané smetany
100 g moučkového cukru
Suroviny na nektarinkové nanuky s jogurtem
3 nektarinky
1/4 pomeranče
2 lžíce medu
300 g řeckého jogurtu
100 g moučkového cukru
Suroviny na borůvkové nanuky se skyrem
200 g mražených borůvek
2 lžičky citronové šťávy
3 lžíce třtinového cukru
300 g skyru
1 lžička agávového sirupu
1/4 lžičky vanilkového extraktu

Jak na to?

1. Připravte si nanukové formy a dřívka.

2. Ovocnou část získáte rozmixováním čerstvého, zmraženého nebo povařeného ovoce spolu s dochucovacími položkami dle surovin pro jednotlivé druhy nanuků.

3. Na mléčnou část použijte zakysanou smetanu, libovolný jogurt, skyr, mascarpone či tvaroh. Opět promíchejte dle chutí s moučkovým cukrem nebo jiným preferovaným sladidlem.

4. Nakonec připravené směsi vrstvěte do forem. Začněte ovocnou částí a doplňujte mléčnou. Vrstvy můžete následně promíchat nebo je na sebe střídavě pokládat a tvořit tak proužky.

5. Nakonec do nanuků zastrčte dřívka a vložte alespoň na 4 hodiny do mrazáku.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí nanuky

Dezert Velmi snadné Zmrzlina Vegetariánské Magazín 6/2020 Počet porcí: 6
Průměrné hodnocení 2 (2)
Nanuky přenášejte v chladicím boxu nebo tašce a z formiček je vyndejte až těsně před konzumací.

Co budete potřebovat

Suroviny na jahodové nanuky s tvarohem
8 jahod
1 limeta
250 g plnotučného měkkého tvarohu
180 g zakysané smetany
100 g moučkového cukru
Suroviny na nektarinkové nanuky s jogurtem
3 nektarinky
1/4 pomeranče
2 lžíce medu
300 g řeckého jogurtu
100 g moučkového cukru
Suroviny na borůvkové nanuky se skyrem
200 g mražených borůvek
2 lžičky citronové šťávy
3 lžíce třtinového cukru
300 g skyru
1 lžička agávového sirupu
1/4 lžičky vanilkového extraktu

Jak na to?

1. Připravte si nanukové formy a dřívka.

2. Ovocnou část získáte rozmixováním čerstvého, zmraženého nebo povařeného ovoce spolu s dochucovacími položkami dle surovin pro jednotlivé druhy nanuků.

3. Na mléčnou část použijte zakysanou smetanu, libovolný jogurt, skyr, mascarpone či tvaroh. Opět promíchejte dle chutí s moučkovým cukrem nebo jiným preferovaným sladidlem.

4. Nakonec připravené směsi vrstvěte do forem. Začněte ovocnou částí a doplňujte mléčnou. Vrstvy můžete následně promíchat nebo je na sebe střídavě pokládat a tvořit tak proužky.

5. Nakonec do nanuků zastrčte dřívka a vložte alespoň na 4 hodiny do mrazáku.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové poháry
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Čokoládové krokety se...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Citronovo-zázvorová zmrzlina s...
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková zmrzlina
Borůvkovo-limetková zmrzlina

Inspirujte se podobnými recepty