Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Domácí majonéza parmazánová

Další recepty a články

Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá...
Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá tatarská omáčka
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke...
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke grilování
Satay dip
Satay dip
Satay dip
Satay dip
Rajčatová salsa s česnekem
Rajčatová salsa s...
Rajčatová salsa s česnekem
Rajčatová salsa s česnekem

Domácí majonéza parmazánová

Co budete potřebovat

3 vejce
2 lžičky hořčice
½ citronu
sůl, pepř
225 ml slunečnicového oleje
1 lžíce nastrouhaného parmazánu
1 prolisovaný stroužek česneku

Jak na to?

1. Vejce opatrně rozklepněte a oddělte žloutky od bílků. Žloutky dejte do vysoké užší nádoby vhodné ke šlehání tyčovým mixérem.
2. Přidejte 2 lžičky hořčice.
3. Dochuťte šťávou z citronu, solí a pepřem.
4. Opatrně k surovinám přilijte olej.
5. Tyčovým mixérem jemně staticky mixujte 1–2 minuty, než se veškerý olej zapracuje a vznikne majonéza.
6. Hotovou majonézu spotřebujte do 3 dnů. Skladujte v uzavíratelné nádobě v lednici.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí majonéza parmazánová

Příloha Velmi snadné Dipy, zálivky a marinády Veganské Bezlepkové Bez laktózy Magazín 7-8/2020 Počet porcí: 300 ml
(0)

Co budete potřebovat

3 vejce
2 lžičky hořčice
½ citronu
sůl, pepř
225 ml slunečnicového oleje
1 lžíce nastrouhaného parmazánu
1 prolisovaný stroužek česneku

Jak na to?

1. Vejce opatrně rozklepněte a oddělte žloutky od bílků. Žloutky dejte do vysoké užší nádoby vhodné ke šlehání tyčovým mixérem.
2. Přidejte 2 lžičky hořčice.
3. Dochuťte šťávou z citronu, solí a pepřem.
4. Opatrně k surovinám přilijte olej.
5. Tyčovým mixérem jemně staticky mixujte 1–2 minuty, než se veškerý olej zapracuje a vznikne majonéza.
6. Hotovou majonézu spotřebujte do 3 dnů. Skladujte v uzavíratelné nádobě v lednici.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá tatarská omáčka
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke grilování
Satay dip
Satay dip
Satay dip
Satay dip
Rajčatová salsa s česnekem
Rajčatová salsa s česnekem
Rajčatová salsa s česnekem
Rajčatová salsa s česnekem

Inspirujte se podobnými recepty