×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Domácí krokety z choriza

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Domácí krokety z choriza

Tip do kuchyně

 

Do kroket můžete přidat i další bylinky, například rozmarýn.

Co budete potřebovat

120 g choriza
100 g másla
140 g hladké mouky
375 ml mléka
2 lžíce hladkolisté petrželky
2 vejce
160 g čerstvé strouhanky
slunečnicový olej

Jak na to?

Domácí krokety z choriza jsou skvělé jako chuťovka na domácí párty.

1) Jemně pokrájené chorizo nasucho vysmažte na pánvi. Vyjměte z pánve.

2) Máslo rozpusťte v pánvi, vsypte mouku a minutu opékejte.

3) Pak postupně vlévejte mléko a směs nechte zhoustnout.

4) Vmíchejte chorizo a petrželku.

5) Poté směs rozprostřete do mělkého pekáčku a přiklopené fólií dejte na noc do lednice.

6) Z chorizové směsi postupně odebírejte, tvarujte krokety, obalujte je v extra mouce, pak vajíčku a nakonec ve strouhance.

7) Smažte v oleji dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí krokety z choriza

Příloha Snadné Ostatní Chuťovky Smažení Petržel kadeřavá Magazín 12/2013
(0)

Tip do kuchyně

 

Do kroket můžete přidat i další bylinky, například rozmarýn.

Co budete potřebovat

120 g choriza
100 g másla
140 g hladké mouky
375 ml mléka
2 lžíce hladkolisté petrželky
2 vejce
160 g čerstvé strouhanky
slunečnicový olej

Jak na to?

Domácí krokety z choriza jsou skvělé jako chuťovka na domácí párty.

1) Jemně pokrájené chorizo nasucho vysmažte na pánvi. Vyjměte z pánve.

2) Máslo rozpusťte v pánvi, vsypte mouku a minutu opékejte.

3) Pak postupně vlévejte mléko a směs nechte zhoustnout.

4) Vmíchejte chorizo a petrželku.

5) Poté směs rozprostřete do mělkého pekáčku a přiklopené fólií dejte na noc do lednice.

6) Z chorizové směsi postupně odebírejte, tvarujte krokety, obalujte je v extra mouce, pak vajíčku a nakonec ve strouhance.

7) Smažte v oleji dozlatova.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty