Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 cibule
5 lžic olivového oleje
100 g třtinového cukru
20 ml sójové omáčky
15 ml worcesterské omáčky
20 ml bílého vinného octa
sůl
500 g krájených loupaných rajčat

Postup přípravy

1. Cibuli nakrájejte najemno a orestujte na olivovém oleji 4 minuty. Zasypte třtinovým cukrem a nechte zkaramelizovat.

2. Do základu přidejte sójovou a worcesterskou omáčku, ocet a 2 lžičky soli. Nechte 2 minuty povařit a zalijte krájenými rajčaty.

3. Za občasného míchání vařte na mírném ohni hodinu a půl. Kečup můžete dochutit solí, cukrem nebo octem.

4. Nakonec kečup rozmixujte tyčovým mixérem dohladka a nechte vychladnout.

Pomohl vám recept?
1hodnocení4

Další videorecepty