Domácí kečup
Ingredience
1 | cibule |
5 | lžic olivového oleje |
100 g | třtinového cukru |
20 ml | sójové omáčky |
15 ml | worcesterské omáčky |
20 ml | bílého vinného octa |
sůl | |
500 g | krájených loupaných rajčat |
Postup přípravy
1. Cibuli nakrájejte najemno a orestujte na olivovém oleji 4 minuty. Zasypte třtinovým cukrem a nechte zkaramelizovat.
2. Do základu přidejte sójovou a worcesterskou omáčku, ocet a 2 lžičky soli. Nechte 2 minuty povařit a zalijte krájenými rajčaty.
3. Za občasného míchání vařte na mírném ohni hodinu a půl. Kečup můžete dochutit solí, cukrem nebo octem.
4. Nakonec kečup rozmixujte tyčovým mixérem dohladka a nechte vychladnout.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY