×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Domácí hovězí kebab

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Domácí hovězí kebab

Tip do kuchyně

 

Ke kebabům si připravte k podávání například domácí tzatziky.

Co budete potřebovat

1 kg mletého hovězího masa AQ
velká hrst čerstvých tymiánových lístku AQ
velká hrst čerstvé petrželky
2 stroužky česneku AQ, rozmělněné
2 šalotky, nasekané najemno
½ červené papriky AQ, nakrájená na drobné kostičky
½ červené chilli papričky, nakrájená na drobné kostičky
1 vejce
kůra z 1 citronu, jemně nastrouhaná
dílky citronu k podávání

Jak na to?

Připravte si domácí kebab. Ideální třeba na grilovací párty.

1) Mleté maso vyklopte do mísy a smíchejte ho s bylinkami, česnekem, šalotkami, paprikou, chilli papričkou, vajíčkem a kůrou z citronu.

2) Směsí obalte delší kovové jehly, abyste získali 6–8 masových šišek – kebabu.

3) Opečte je pod grilem nebo na grilovací pánvi ze všech stran dozlatova.

4) Jehlice otáčejte pomalu, aby maso neodpadávalo, zároveň ale ohlídejte, aby bylo hotové i uvnitř – trvá to určitě 10 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí hovězí kebab

Hlavní chod Velmi snadné Orientální Chuťovky Grilování Grilování Tymián , Petržel kadeřavá , Chilli paprička Magazín 4/2012
Průměrné hodnocení 4 (6)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Ke kebabům si připravte k podávání například domácí tzatziky.

Co budete potřebovat

1 kg mletého hovězího masa AQ
velká hrst čerstvých tymiánových lístku AQ
velká hrst čerstvé petrželky
2 stroužky česneku AQ, rozmělněné
2 šalotky, nasekané najemno
½ červené papriky AQ, nakrájená na drobné kostičky
½ červené chilli papričky, nakrájená na drobné kostičky
1 vejce
kůra z 1 citronu, jemně nastrouhaná
dílky citronu k podávání

Jak na to?

Připravte si domácí kebab. Ideální třeba na grilovací párty.

1) Mleté maso vyklopte do mísy a smíchejte ho s bylinkami, česnekem, šalotkami, paprikou, chilli papričkou, vajíčkem a kůrou z citronu.

2) Směsí obalte delší kovové jehly, abyste získali 6–8 masových šišek – kebabu.

3) Opečte je pod grilem nebo na grilovací pánvi ze všech stran dozlatova.

4) Jehlice otáčejte pomalu, aby maso neodpadávalo, zároveň ale ohlídejte, aby bylo hotové i uvnitř – trvá to určitě 10 minut.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.