Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

1 kg mletého hovězího masa AQ
velká hrst čerstvých tymiánových lístku AQ
velká hrst čerstvé petrželky
2 stroužky česneku AQ, rozmělněné
2 šalotky, nasekané najemno
½ červené papriky AQ, nakrájená na drobné kostičky
½ červené chilli papričky, nakrájená na drobné kostičky
1 vejce
kůra z 1 citronu, jemně nastrouhaná
dílky citronu k podávání

Postup přípravy

Připravte si domácí kebab. Ideální třeba na grilovací párty.

1) Mleté maso vyklopte do mísy a smíchejte ho s bylinkami, česnekem, šalotkami, paprikou, chilli papričkou, vajíčkem a kůrou z citronu.

2) Směsí obalte delší kovové jehly, abyste získali 6–8 masových šišek – kebabu.

3) Opečte je pod grilem nebo na grilovací pánvi ze všech stran dozlatova.

4) Jehlice otáčejte pomalu, aby maso neodpadávalo, zároveň ale ohlídejte, aby bylo hotové i uvnitř – trvá to určitě 10 minut.

Pomohl vám recept?
11hodnocení4

Další videorecepty