×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Domácí hovězí kebab

Další recepty a články

Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Kuře v pistáciové krustě se...
Kuře v pistáciové...
Kuře v pistáciové krustě se...
Kuře v pistáciové krustě se...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Domácí hovězí kebab

Tip do kuchyně

 

Ke kebabům si připravte k podávání například domácí tzatziky.

Co budete potřebovat

1 kg mletého hovězího masa AQ
velká hrst čerstvých tymiánových lístku AQ
velká hrst čerstvé petrželky
2 stroužky česneku AQ, rozmělněné
2 šalotky, nasekané najemno
½ červené papriky AQ, nakrájená na drobné kostičky
½ červené chilli papričky, nakrájená na drobné kostičky
1 vejce
kůra z 1 citronu, jemně nastrouhaná
dílky citronu k podávání

Jak na to?

Připravte si domácí kebab. Ideální třeba na grilovací párty.

1) Mleté maso vyklopte do mísy a smíchejte ho s bylinkami, česnekem, šalotkami, paprikou, chilli papričkou, vajíčkem a kůrou z citronu.

2) Směsí obalte delší kovové jehly, abyste získali 6–8 masových šišek – kebabu.

3) Opečte je pod grilem nebo na grilovací pánvi ze všech stran dozlatova.

4) Jehlice otáčejte pomalu, aby maso neodpadávalo, zároveň ale ohlídejte, aby bylo hotové i uvnitř – trvá to určitě 10 minut.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí hovězí kebab

Hlavní chod Velmi snadné Orientální Chuťovky Grilování Grilování Magazín 4/2012
Průměrné hodnocení 4 (6)

Tip do kuchyně

 

Ke kebabům si připravte k podávání například domácí tzatziky.

Co budete potřebovat

1 kg mletého hovězího masa AQ
velká hrst čerstvých tymiánových lístku AQ
velká hrst čerstvé petrželky
2 stroužky česneku AQ, rozmělněné
2 šalotky, nasekané najemno
½ červené papriky AQ, nakrájená na drobné kostičky
½ červené chilli papričky, nakrájená na drobné kostičky
1 vejce
kůra z 1 citronu, jemně nastrouhaná
dílky citronu k podávání

Jak na to?

Připravte si domácí kebab. Ideální třeba na grilovací párty.

1) Mleté maso vyklopte do mísy a smíchejte ho s bylinkami, česnekem, šalotkami, paprikou, chilli papričkou, vajíčkem a kůrou z citronu.

2) Směsí obalte delší kovové jehly, abyste získali 6–8 masových šišek – kebabu.

3) Opečte je pod grilem nebo na grilovací pánvi ze všech stran dozlatova.

4) Jehlice otáčejte pomalu, aby maso neodpadávalo, zároveň ale ohlídejte, aby bylo hotové i uvnitř – trvá to určitě 10 minut.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Indický kuřecí pilaf
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Kuře v pistáciové krustě se...
Kuře v pistáciové krustě se...
Kuře v pistáciové krustě se...
Kuře v pistáciové krustě se...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty