
Domácí hovězí kebab
Ingredience
1 kg | mletého hovězího masa AQ |
velká hrst čerstvých tymiánových lístku AQ | |
velká hrst čerstvé petrželky | |
2 | stroužky česneku AQ, rozmělněné |
2 | šalotky, nasekané najemno |
½ | červené papriky AQ, nakrájená na drobné kostičky |
½ | červené chilli papričky, nakrájená na drobné kostičky |
1 | vejce |
kůra z 1 citronu, jemně nastrouhaná | |
dílky citronu k podávání |
Postup přípravy
Připravte si domácí kebab. Ideální třeba na grilovací párty.
1) Mleté maso vyklopte do mísy a smíchejte ho s bylinkami, česnekem, šalotkami, paprikou, chilli papričkou, vajíčkem a kůrou z citronu.
2) Směsí obalte delší kovové jehly, abyste získali 6–8 masových šišek – kebabu.
3) Opečte je pod grilem nebo na grilovací pánvi ze všech stran dozlatova.
4) Jehlice otáčejte pomalu, aby maso neodpadávalo, zároveň ale ohlídejte, aby bylo hotové i uvnitř – trvá to určitě 10 minut.
Pomohl vám recept?
11hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod