×

Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies. Setrváním na těchto stránkách a kliknutím na tlačítko „Potvrdit“ vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Více informací zdePOTVRDIT


Recept Domácí hovězí kebab

Další recepty a články

Buffalo wings
Buffalo wings
Buffalo wings
Buffalo wings
Crostini s roquefortem
Crostini s...
Crostini s roquefortem
Crostini s roquefortem
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...

Domácí hovězí kebab

Tip do kuchyně

 

Ke kebabům si připravte k podávání například domácí tzatziky.

Co budete potřebovat

1 kg mletého hovězího masa AQ
velká hrst čerstvých tymiánových lístku AQ
velká hrst čerstvé petrželky
2 stroužky česneku AQ, rozmělněné
2 šalotky, nasekané najemno
½ červené papriky AQ, nakrájená na drobné kostičky
½ červené chilli papričky, nakrájená na drobné kostičky
1 vejce
kůra z 1 citronu, jemně nastrouhaná
dílky citronu k podávání

Jak na to?

Připravte si domácí kebab. Ideální třeba na grilovací párty.

1) Mleté maso vyklopte do mísy a smíchejte ho s bylinkami, česnekem, šalotkami, paprikou, chilli papričkou, vajíčkem a kůrou z citronu.

2) Směsí obalte delší kovové jehly, abyste získali 6–8 masových šišek – kebabu.

3) Opečte je pod grilem nebo na grilovací pánvi ze všech stran dozlatova.

4) Jehlice otáčejte pomalu, aby maso neodpadávalo, zároveň ale ohlídejte, aby bylo hotové i uvnitř – trvá to určitě 10 minut.

Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Domácí hovězí kebab

Hlavní chod Velmi snadné Orientální Chuťovky Grilování Grilování Magazín 4/2012
Průměrné hodnocení 4.5 (4)

Tip do kuchyně

 

Ke kebabům si připravte k podávání například domácí tzatziky.

Co budete potřebovat

1 kg mletého hovězího masa AQ
velká hrst čerstvých tymiánových lístku AQ
velká hrst čerstvé petrželky
2 stroužky česneku AQ, rozmělněné
2 šalotky, nasekané najemno
½ červené papriky AQ, nakrájená na drobné kostičky
½ červené chilli papričky, nakrájená na drobné kostičky
1 vejce
kůra z 1 citronu, jemně nastrouhaná
dílky citronu k podávání

Jak na to?

Připravte si domácí kebab. Ideální třeba na grilovací párty.

1) Mleté maso vyklopte do mísy a smíchejte ho s bylinkami, česnekem, šalotkami, paprikou, chilli papričkou, vajíčkem a kůrou z citronu.

2) Směsí obalte delší kovové jehly, abyste získali 6–8 masových šišek – kebabu.

3) Opečte je pod grilem nebo na grilovací pánvi ze všech stran dozlatova.

4) Jehlice otáčejte pomalu, aby maso neodpadávalo, zároveň ale ohlídejte, aby bylo hotové i uvnitř – trvá to určitě 10 minut.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Buffalo wings
Buffalo wings
Buffalo wings
Buffalo wings
Crostini s roquefortem
Crostini s roquefortem
Crostini s roquefortem
Crostini s roquefortem
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Bramborové placky se...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...
Smažené klobásy s hroznovým...

Inspirujte se podobnými recepty